БългарияГероите на деня

Татяна Йорданова като Барби на общинската сесия

След серията огнени атентата съветничката отново подкара розовото Пежо на дъщеря си

Като Барби цъфна на днешната сесия в местния парламент съветничката от ГЕРБ Татяна Йорданова. Тя завъртя розовия мъхест волан на ярко розовото Пежо 307 на дъщеря си, паркирайки в уличките около сградата на общинския съвет. След серията огнени атентати срещу съпруга й- бившият народен представител Антоний Йорданов, цялото семейство разполага с едно единствено возило. А именно Пинко четириколката. Татяна очевидно изпитва известно неудобство да шофира толкова колоритен автомобил, та гарира далеч от паркинга, който по принцип се ползва от съветниците по време на сесии. Йорданова очаква новините от съда днес, където дефилира обвиненият в поръчителство на палежите на четирите коли на фамилията й- Атанас Червенков. В този момент той обжалва взетата от Районния съд мярка за неотклонение Задържане под стража на горна инстанция.

Очаквайте подробности от съдебното заседание!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Като Барби цъфна на днешната сесия в местния парламент съветничката от ГЕРБ Татяна Йорданова. Тя завъртя розовия мъхест волан на ярко розовото Пежо 307 на дъщеря си, паркирайки НЕПРАВИЛНО в уличките около сградата на общинския съвет.

  2. Обикновеният човек ше го глобят за това нарушение, нея не. Как ще коментират от ОП/РПУ, дето лепи глобите? Този явен двоен стандарт дразни много!

  3. Това „барби“ си плаче за глоба… мен преди месец, за такова паркиране ми лепнаха на стъклото фиш с 50 лева глоба… Нищо против жената, просто е паркирала неправомерно, а уж трябва да са за пример…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина