Областният управител Здравко Димитров представи новите си заместници

Героите на деня

Областният управител Здравко Димитров представи новите зам.-областни управители на служителите на администрацията. Ангел Рангелов и Владимир Петров са назначени със заповед на служебния премиер Огнян Герджиков и встъпват в длъжност на 21 февруари. И двете нови вицета са близки до БСП.

Ангел Рангелов е завършил Академия на Министерството на вътрешните работи и юридически факултет на Софийски университет. Той има 33-годишен стаж в структурата на МВР. Започва работа през 1976 година като районен инспектор на Първо РУ – Пловдив, в следващите години е бил оперативен работник в криминална и икономическа полиция. В периода 1992 – 1998 е началник на Четвърто РПУ – Пловдив, а през 1998 година – началник на направление „Оперативно“ към РЗ „Полиция“. Рангелов е бил директор на Областна дирекция Полиция, на ОП „Синя зона – паркинги и гаражи“ Пловдив и ръководител отдел „Сигурност“ към ВЕЦ Пловдив. 

Владимир Петров е на 45 години. Завършил е българска филология и право, има магистратури по банкова администрация, маркетинг, мениджмънт и журналистика. Специализирал е в областта на изборното право. Многократно е бил председател на общинска избирателна комисия и временно е изпълнявал длъжността омбудсман на гр. Пловдив.

Областният управител пожела успех и изрази увереност, че ще работят добре в екип. „В работата си не се водя от политически пристрастия и предубеждения. Знам, че екипът на Областна администрация Пловдив е качествен и работи като добре смазана машина в услуга на хората“, заяви Здравко Димитров.

 

Споделете ни във:

1 thought on “Областният управител Здравко Димитров представи новите си заместници

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.