БългарияГероите на деня

Новият червен лидер: В последните 2 години БСП е в упадък

Наследявам една партийна структура, нито силна, нито слаба. Структура с потенциал, каза Красимир Мурджев

Градската партийна организация на БСП е функция на партията. А тя в последните две години е в упадък. Предстои ни много работа. Така новоизбраният лидер на социалистите в Пловдив Красимир Мурджев коментира онова, което му предстои в дългосрочен план. Днес червените посочиха хирурга за най- адекватен ръководител на столетницата под тепетата, след като в последните няколко години той премина през всичките нива на партийната йерархия- от редови член, до общински съветник и народен представител. И се ползва с доверието на огромен процент на соц актива, който рязко се е свил до малко над 3 хиляди члена в последните години в Пловдив. Само двама делегати от градската конференция не подкрепиха Мурджев за нов Първи, което прави избора му събитие.

Има много очаквания за промяна. Благодаря за доверието, този мандат ще е ползотворен за всички, каза професорът. Той ще заложи на диалога във всички нива на партийната организация. Това е колективен труд с колективни политики. Промени ще има. Ще разделим политиките от чисто организационната дейност, е една от идеите на Красимир Мурджев. Той прогнозира промени в изпълнителното бюро на партията.

Наследявам една партийна структура, която не мога да определя като силна. Но не можем да говорим и за слаба структура. Говорим за една структура с потенциал, отговори той на въпрос за наследството на Под тепето. БСП трябва да се изправи и да върви напред независимо от претърпените удари, заяви той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Няма по- нагли същества от комунидите – убийства, репресии, кражбите на века…и отново имат очи да се мяркат пред хората…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина