Морков за новобранеца Николай Радев

Героите на деня

Ученици изненадаха новия директор на Езиковата гимназия

Внимавайте, ще се срещнете със силни характери тук, предупреди го 12-токласничка

Морков получи новобранецът на поста директор на Езиковата гимназия Николай Радев от учениците в елитното школо днес. Гимназистите изненадаха новия първи в училището със специално изработен от картон гигантски зеленчук, за да напомнят на общинския съветник от БСП, че е „заек” в кабинета си. Той прие жеста с огромна усмивка, а възпитаниците на Английската не скриха очакванията си от новия ръководител. Те искат промяна и нов стил на ръководене на гимназията след директорстването на Пенка Стайкова, с чийто методи никак не бяха съгласни. Връчиха на новия директор и униформената вратовръзка на училището, а Радев веднага свали своята от врата си, за да сложи отличителния аксесоар. Внимавайте, ще се срещнете със силни характери тук, предупреди новият директор 12-токласничката, която му връчи картонения морков. Трогнат съм, наясно съм, че тук има много силни характери, отговори Радев.

На церемонията по откриването на учебната година в Езиковата присъства и кметът Иван Тотев. Той подаде ръка на иначе партийния си конкурент и заяви, че общината ще помага с всичко възможно на гимназията, за да бъде тя все така квалитетна.

Освен за новия директор морковчета имаше и за новите ученици, които ще продължат образованието си в Английската. Добре сте дошли, зайчета, закачливо бяха посрещнати новобранците.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.