Героите на деня

Мизерията накара пловдивчанка да обяви бъбрека си за продан

Юлия Артинян готова да се раздели с органа си срещу 5 хиляди евро, с които да се грижи за сина си


Крайна бедност принуди самотна майка от Пловдив да обяви, че продава единия си бъбрек срещу 5000 евро. 56-годишната Юлия Артинян се грижи сама за 32-годишния си син Калин, който е със 100% инвалидност, съобщи Нова телевизия. Заради непосилен кредит Артинян изгубила жилището си. От няколко месеца двамата живеят в мизерия в гараж под наем за 130 лв. и се издържат само с месечните социални помощи.
Искам да си продам бъбрека, да осигуря на детето си нормален живот, разрида се пред камерите Юлия и отправи директна оферта от ефира на Нова- 5 хиляди евро и се разделя с органа си. Тя е безработна от две години. Преди това работила като домакин в хотел на Черноморието. В момента търси работа, но заради възрастта й отказвали да я наемат. Единствената надежда на майката е да намери купувач за бъбрека си. Преди време й предложили 7 хиляди евро за органа, но се оказало, че жената, на която бил необходим, е от различна кръвна група и несъвместимостта провалила сделката.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

 1. Искате ли да купите бъбрек, телесни органи или искате да продадете своя бъбрек или телесни органи? Ако търсите възможност да продадете бъбрека си срещу пари поради финансов срив и не знаете какво да правите, свържете се с нас днес и ние ще ви предложим добра сума пари от 500 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се доктор МАКСУЕЛ .CH. и съм невролог в болница Бил Рот. Нашата болница е специализирана в Бъбречна хирургия и също така се занимаваме с закупуване и трансплантация на бъбреци от жив и съответен донор. Намираме се в Индия, САЩ, Малайзия, Сингапур. Япония.

  Моля, уведомете ни, ако се интересувате от продажба или покупка на бъбрек или
  Орган, моля, не се колебайте да се свържете с нас на и по имейл.

  Имейл: [email protected]
  Какъв е номерът на приложението: +35795537941
  Телеграма: +35795537941
  Viber : +35795537941

  С Най-Добри Пожелания
  Д-р МАКСУЕЛ. CH. (АДМИНИСТРАТОР)
  РЪКОВ.

 2. Това е истинска житейска история за мен и д-р Радж в болница нараяна, на когото дадох един от бъбреците си за пари и той ми плати някаква ($460,000 USD) сума пари няколко дни преди трансплантацията, аз бях много беден и ми е трудно да се храня, попаднах на свидетелство, говорено за това как доктор Радж го компенсира сериозно, като му даде бъбрека, който каза, че всеки, който се интересува, трябва да го опита и да се върне да свидетелства, копирах имейла като ([email protected]) и му изпратих имейл за по-малко от три часа, получих отговор от доктор и се спазарихме и предприех смела стъпка, като предприех всички необходими споразумения, след няколко дни получих плащане ( $460,000USD), както се договорихме и от двамата и спасете пациента без никакви проблеми и получих парите си по баланса, сега съм финансово уреден и твърд, моля, не се колебайте да се свържете с болницата ([email protected])
  Финансовият ми проблем приключи в живота и сега живея щастлив.

 3. Ако знаете, че сте готови да станете донор на бъбреци днес, имаме нужда само от 13 донори на бъбреци, за да продадем бъбрека си в моята болница.
  Само 100% се вписват само срещу хора.
  Имейл: [email protected] може да бъде достъпен от SU адреса: или Whatsapp сега: +234 806 046 8385
  Ще предадете шаблона сега
  Забележка: Трябва да имате паспорт за пътуване.
  Д-р Тайсън

 4. Истинска житейска история за мен госпожица Мария patricialove и Dr.Raj в болница нараяна, на които продавам един от бъбреците си за пари и той ми плати малко (450 000,00 долара) сума пари няколко дни преди да се извърши трансплантацията, използвах да бъда много беден и ми е трудно да ям, попаднах на свидетелство, което говори за това как доктор Радж
             компенсира го сериозно, като му даде бъбрека от един кен Шон, който каза, че всеки, който се интересува, трябва да го изпробва и да се върне да свидетелства, аз копирах имейла като ([email protected]) и го изпратих по по-малко от три часа получих отговор от Доктор и се пазарихме и направих смела стъпка, регистрираме се, като взех всички необходими споразумения, решавам всички проблеми, след няколко дни получих заплащане, както беше уговорено и двамата, и дата беше взета за операция и ме оперираха, за да спася пациента без проблеми и получих пари за баланс, сега съм финансово уреден и твърд, моля не се колебайте да се свържете с болницата.
   и продайте бъбрека си АТ ([email protected]) Финансовият ми проблем приключи в живота и сега съм щастлив, че живея.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина