Героите на деня

Мизерията накара пловдивчанка да обяви бъбрека си за продан

Юлия Артинян готова да се раздели с органа си срещу 5 хиляди евро, с които да се грижи за сина си


Крайна бедност принуди самотна майка от Пловдив да обяви, че продава единия си бъбрек срещу 5000 евро. 56-годишната Юлия Артинян се грижи сама за 32-годишния си син Калин, който е със 100% инвалидност, съобщи Нова телевизия. Заради непосилен кредит Артинян изгубила жилището си. От няколко месеца двамата живеят в мизерия в гараж под наем за 130 лв. и се издържат само с месечните социални помощи.
Искам да си продам бъбрека, да осигуря на детето си нормален живот, разрида се пред камерите Юлия и отправи директна оферта от ефира на Нова- 5 хиляди евро и се разделя с органа си. Тя е безработна от две години. Преди това работила като домакин в хотел на Черноморието. В момента търси работа, но заради възрастта й отказвали да я наемат. Единствената надежда на майката е да намери купувач за бъбрека си. Преди време й предложили 7 хиляди евро за органа, но се оказало, че жената, на която бил необходим, е от различна кръвна група и несъвместимостта провалила сделката.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

23 коментари

 1. Искате ли да купите бъбрек или искате да продадете своя бъбрек? Ако търсите възможност да продадете бъбрека си срещу пари поради финансов срив и не знаете какво да правите, свържете се с нас днес и ние ще ви предложим добра сума пари от $500 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се ДОКТОР М. ЧИРАК, международен консултант по невролог в болница Маунт Алверния. Нашата клиника е специализирана в Бъбречна и друга хирургия и също така се занимаваме с закупуване и трансплантация на бъбреци от жив съответен донор. Намираме се в Сингапур, Турция, САЩ, Малайзия, Индия.

  Ако се интересувате от продажба или покупка на бъбреци, моля, не се колебайте да се свържете с нас на,

  Какво е приложението: +1 (850) 313 7832
  Имейл: [email protected]

  С Най-Добри Пожелания
  Д-Р М. ЧИРАК

  Международен медицински консултант.

 2. Добър ден, искате ли да купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си? Ако търсите възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансов срив и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума пари от петстотин хиляди щатски долара ($500 000 USD) за вашия Бъбрек. Казвам се доктор Максуел Филип и съм невролог в болница BILLROTH. Нашата клиника е специализирана в Бъбречна и обща хирургия, а също така се занимаваме с закупуване и трансплантация на бъбреци от жив и съответен донор. Намираме се в Индия, САЩ, Малайзия, Сингапур.

  Ако се интересувате от продажба или покупка на бъбреци, моля, не се колебайте да се свържете с нас по-долу.

  Whatsapp: + 1 (850) 313-7832
  Имейл: [email protected]

  С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
  Главен медицински директор (МЕЖДУНАРОДНА КОНСУЛТАЦИЯ)
  Д-Р МАКСУЕЛ ФИЛИП.

 3. Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля, не се колебайте да се свържете с нас на следното по-долу.

  Whatsapp: +1(850) 3137832
  Електронна поща: [email protected]

  С Най-Добри Пожелания.
  Ръководител на международните отношения.
  Доктор Филип М. MSC.HDPAD

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина