БългарияГероите на деня

Мисията доброволчество на ТЯ в Пловдив

„Тя в Пловдив“ представя активните жени на Пловдив. Всеки последен четвъртък на месеца в кафе-бар Отсреща две дами представят себе си и своята дейност.

Мисията доброволчество е обединяващата тема на лятното издание на '’ТЯ в Пловдив'. Да помагаш без да очакваш нищо в замяна! Доброволчеството освен, че е безценно за развитието на всяка общност и кауза, се оказва и полезно за здравето. Според статия поместена в Харвард Хелт да бъдеш доброволец има благотворно влияние върху психическото и физическото здраве на човек.

През август на '’ТЯ в Пловдив' ще се запознаем с Лена Карналова, изпълнителен директор на Асоциация "Голям брат голяма сестра" и Марина Кисьова де Хеус, учредител на Академия "Екатаерина Каравелова", избрана за Community Solutions Fellow 2017-2018 на Държавния департамент на САЩ за изгряващ лидер.

Събитието ще започне в 18.30 часа в кафе-бар "Отсреща".

Събитието се организира от доброволци, а жените, които имат възможност да представят дейността или каузите си са тези, които ежедневно вдъхновяват хората около тях с това, което правят и постигат. Всеки може да номинира жена, която я/го вдъхновява да се включи като говорителка на някое от следващите събития на "Тя в Пловдив" като попълни онлайн формуляра тук.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина