Фотограф дарява труда си, за да помогне на бедстващи хора

Героите на деня

Кампанията „Искам покрив” събира средства за горелия блок в Стамболийски

Докато институциите пасуват, гражданите ще взимат инициативата в свои ръце. Това за пореден път ни напомня фотографът Благовеста Симеонова, която организира събитие в подкрепа на жителите на горелия блок в Стамболийски. След пожара на 25 ноември те останаха без покрив над главите си. Кампанията се казва „Искам покрив” и ще се проведе в периода 13 декември- 18 януари. Щетите от огнената стихия са сериозни, необходимо е изграждането  на 600 кв.м. нов покрив на цялата кооперация, като по първоначални сметки са нужни 150 хиляди лева.  

Благовеста предприема нестандартна акция, в която предлага труда си, в опит да помогне на бедстващите хора. Предлагам фотозаснемане на фирмени коледни празненства, семейни фотосесии в домашни условия, портретни фотосесии на открито. В рамките на 1 час време срещу 50 лева дарена сума получавате хубави снимки (20 – 40 броя) за спомен с любими хора от предстоящите празнични дни. Всички събрани средства ще бъдат предоставени за построяване на покрива. Нека Бог да ни помага, но и ние да не забравяме да помагаме, призовава пред сайта ни Благовеста Симеонова.

Ако желаете да застанете пред обектива й, като така помогнете на хора в беда, потърсете я в социалната мрежа на: https://www.facebook.com/events/1589993487889022/?pnref=story

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.