БългарияГероите на деня

ДСБ за срещата в ЦУМ: Един масон урежда среща на двама свои събратя

Радан Кънев: Според публичните източници, двамата участници в тази среща от Пловдив- Цацаров и Гергов, са членове на една и съща ложа

Срещата Цацаров, Дончев и Гергов трябва да бъде разследвана, заяви от Пловдив лидерът на ДСБ в оставка Радан Кънев. Той подчерта, че данните и от двамата от основните участници в разговора в ЦУМ са достатъчно тревожни, макар че и двамата сигурно лъжели. Кънев е категоричен, че трябва да се създаде анкетна комисия по казуса в новия парламент и той да бъде разследван детайлно. След неявяването заедно на изборите на Нова Република и Да, България, сега няма народни представители, които да внесат такова предложение в Народното събрание. Но се надяваме това да стори Цветан Цветанов, който заяви, че ГЕРБ представлява десния избирател в парламента, като част от семейството на ЕНП, допълни Кънев.

Той насочи вниманието към масонската следа в срещата между Цацаров, Гергов и Дончев. От неговите думи стана ясно, че за една година нито един магистрат у нас не е декларирал членство в масонска ложа или друга подобна организация, въпреки това нововъведение в закона.

И тримата участници в тази среща в ЦУМ са високопоставени масони, според публичната информация. Този случай е пример защо настоявахме магистратите да декларират участието си в такива организации. В дадения случай един масон урежда среща на двама свой събратя. Тук трябва да се намесят и службите, които знаят кой в кое братство членува. Според публичните източници, двамата участници в тази среща от Пловдив- Цацаров и Гергов, са членове на една и съща ложа, каза още Кънев.

В тази среща няма добър. Не знам само защо всички прожектори са насочени към Гергов. Защо само той да опере пешкира, попита ген. Атанас Атанасов.

Той смята, че активизацията на прокуратурата след срещата в ЦУМ е вече традиционна реакция за държавното обвинение след голям скандал. Случаят в АПИ е много сериозен, но прокуратурата се задейства едва след сигнал от ОЛАФ. Което отново доказва, че докато нещо не стигне до ОЛАФ, се държи под чадър. А случващото се в КЕВР прилича на ПР акция, допълни го Кънев.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Раданчо щеше да съди Ицо Петроф, че го нарече Рада Дълбоката, но не го осъди. Това значи, че е Рада Дълбоката.Гномът си е гном. Дълбоката си е дълбока.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина