БългарияГероите на деня

Дани Каназирева е бъдещият председател на местния парламент , Зико става областен

Дани Каназирева ще е следващият председател на общинския съвет. Това е сигурно вече на 90 процента, след като Иван Тотев даде заявка на пресконференция днес, че ще подкрепят кандидатурата на Съюз за Пловдив за ключовия пост в местния парламент. А тя, разбира се, е една- лидерът Каназирева. Самата Дани не скри пред Под тепето, че е изненадана от развръзката след вота. За мен това е признание за хилядите пловдивчани, които ни подкрепиха на местните избори, заяви Каназирева. Тя потвърди, че решението на партията й е да номинира нея. Което значи, че с подкрепата на ГЕРБ и другите партньорски партии от очертаващата се широка десноцентристка коалиция, тя ще е председател на общинския съвет. Това официално ще стане факт утре, на учредителната сесия на ОбС, когато старейшините ще положат клетва и ще изберат бъдещия Първи в съвета, който ще е в женски род.

Днес се потвърди и другият политически слух в последно време- че Здравко Димитров ще поеме поста областен управител. Разбра се, че Зико е вече предложен за поста от най-високо ниво- с подкрепата на премиера Бойко Борисов. От екипа му заявиха, че той най-вероятно ще приеме предложението и ще се завърне в кабинета на губернатора.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. БатБойко умира от кеф – на ви проститутка, гаври се с Пловдив – проститутка от най-евтините от Комина на Ванко1 и наркоман смъркач, Бойко Борисов се изкефи в Пловдив – направи го публичен дом и си умира от смях

  2. Тая се оказа пълен парцал, достойна за мазна храчка по лъжливата мутра.За мършата няма пол и уважение.зикота, тютюци,мамини,илковци,бареци-това е Славейковата мърша.Имената й се променят през годините, но миризмата и същността й е вечна.Мърша сме и ние, които позволихме да се гаврят с нас 26 години Демокрация ли.Ха ха- мутрокрация с мутроподчинен страхлив електорат,който си намери отново Тато (боцко) да си го опъва както си иска. Гнус ме е.

  3. Гнус ме е от тия- и Тотев, и Здравко, и Даниела….довчера бяха опозиция, днес съм са гъсти с големия „враг“ от изборите. Противни лешояди, ще ги погребват със златен ковчег все едно…

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина