БългарияГероите на деня

Бойко единствен поздрави Каназирева за изборния резултат

"Съюз за Пловдив" подкрепя дясното за балотажа

Бойко Борисов е единственият човек, поздравил Дани Каназирева за много добрия изборен резултат от миналата неделя, разбра се днес. Това се случи на пресконференция в щаба на "Съюз за Пловдив", в която екипът на партията разкри своята позиция относно балотажа в края на седмицата. Каназирева не скри, че е изключително приятно изненадана от реакцията на премиера и дебело подчерта, че до този момент не е водила разговор с нито един от двамата кандидати за кмет, които ще се сблъскат на втори тур в неделя.

Дани Каназирева и екипът й заявиха ясната си позиция, че подкрепят европейското бъдеще на Пловдив и са ЗА сформиране на дясно мнозинство в следващия общински съвет. Тя призова хората сами да преценят кой е десният измежду Иван Тотев и Славчо Атанасов и да подкрепят него на балотажа.

Ето позиция на Дани Каназирева и „Съюз за Пловдив“:

Благодаря на хилядите пловдивчани, които ни подкрепиха в изборите за местна власт. Благодаря и на екипа на „Съюз за Пловдив“ за всеотдайните усилия по време на кампанията и в изборния ден. 

Резултатите са такива, каквито са. „Съюз за Пловдив“ трайно завоюва позиция на единствената устойчива чисто регионална партия в България, която задмина по доверие дори и национални сили като БСП и Реформаторския блок. Заложихме изцяло на достойно поведение, ясни позиции, уважение към пловдивчани, без договорки с партийки и партии или в махалите. Гордеем се с града си. Още утре другите кандидати ще се върнат по топлите си места в София. 

Ние обаче оставаме в Пловдив. 

Сега най-важно за нас е да се опитаме да изпълним поне част от това, за което гласуваха хилядите пловдивчани – да върнем уважението, диалога, да повишим експертността в управлението. 

„Съюз за Пловдив“ определя като свой приоритет работата си в Общински съвет, където нашите съветници ще предлагат работещите решения, ще контролират дейността на администрацията и ще бъдат решаващ фактор за сформиране на мнозинството. 

Предстои втори тур на избори за кмет. 

„Съюз за Пловдив“ има ясна позиция в подкрепа на европейския път пред България. 

Вярвам, че пътят пред Пловдив, а и пред България, е изграждането на силна местна власт в нейния европейски смисъл – близо и в услуга на хората. 

„Съюз за Пловдив“ води дясно-центристка политика. За нас най-важно е налагането на европейския модел – ефективна и експертна местна власт, която работи активно и за усвояването на европейските фондове, и за привличане на инвестиции. 

България има работещо правителство, което изповядва близки до нашите ценности. Въпреки съществуващите проблеми в управлението, кабинетът на ГЕРБ и Реформаторския блок с премиер г-н Борисов е по-доброто решение за България от кабинета на БСП, ДПС и „Атака“ с премиер г-н Орешарски. 

„Съюз за Пловдив“ е против левия популизъм. Призоваваме пловдивчани да гласуват за европейския път.

Декларираме пред нашите привърженици, че решението ни е подчинено само и единствено на принципите на „Съюз за Пловдив“. Не сме се срещали с нито един от останалите кандидати за кмет и не сме се договаряли с никой от тях. 

Единствената ми среща след изборите бе с министър-председателя Бойко Борисов. Единствената тема беше за необходимостта от повече диалог и повече експертност по европейския път на България и изграждането на истинско местно самоуправление. 

Доказахме, че „Съюз за Пловдив“ води принципна и последователна политика. Оставаме тук, за да работим по програмата, която пловдивчани подкрепиха в сферата на данъчната политика, ефективното разходване на средства, в културата, в здравеопазването, транспорта и изграждане на нормална градска среда. И в управление, и в опозиция „Съюз за Пловдив“ няма да направи и крачка назад в своите позици.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Тия не са у ред, изведнъж колко вярват на Тотев, ама Здравке, я се върне до оня ден, статия след статия, как ще подкрепяш Тотев нали искаше прокуратура, да го разследва, построил хотели, къщи, вдигнал данъци, откраднал една камара пари, направил заеми, как ще го подкрепяш, ти си птле парцал, я си ходи при Славчо, Гергата, гушни Илко Илиев, цункай Учкунова, направи група с Камен Шишманов, Тотев такъв боклук разкарай – Герб

  2. Г-н кмете, кажи си, ако правиш пазарлъци с проститутка няма смисъл да гласуваме за теб, ще си стоим пак в къщи, ти събуди Пловдив, ама те е страх да ни поведеш, искаме промяна, не щем гергелан овци,

  3. Тя само може да мечтае да я поздрави, пълен Дебил е тая, спомни ли си как беше при Тошо Тошев и плюеше Герб, били сме хермафродити,тя се гушна за ръката на Илко Илиев, Учкунова я прегръщаше победно, че е победила Бойко Борисов, спомняме си, нека не се пазари, да си стои при Славчо, Гергов, не я иска Пчовдив, обединение само със земеделци, кауза Пловдив, реформатори и пловдивчани, тя плю три месеца кмета Тотев,

  4. Ха, ха, ха…Дани, Дани и ти си от отбора на Политбюро. За няколко седмици наивно си помислих, че си нещо повече от това, което се говори за теб и, че дори си носителка на някаква промяна.Оказа се, обаче същата алчна за топло местенце шматка, с етикет на псевдо дясна боза. На истинският десен би му се повърнало от твоите лИбовни излияния към престъпната мутресата. Да си жива и здрава, но явно и ти отдавна си свършила.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина