Героите на деня

Бареков бил на море с Гонзовица

Ники Дудука на чалга хава в Час Пик заедно с Мис Клъцни Срежи Светлана Василева и нейна дружка

Светлана сега...
Светлана сега…
Николай Бареков е бил без жена си Евгения на море преди малко повече от седмица. И не само това. Бившият телевизионер и чалга крал на Пловдив, по- известен от вихрената си кариера в Чака-Рака като Ники Дудука, е бил забелязан в компанията на мъжетрошачката Светлана Василева на Слънчев бряг. Напоследък клюката свързва плеймейтката в афера с Георги Иванов- Гонзо, а мнозина вече я наричат Гонзовица. Плътно до Бареков и Светлана била дружка на Мис Клъцни Срежи ( заради тоталната промяна във визията на плеймейтката от абитуриентската й досега)- знойната Никол. Тримата се препичали на плажа пред хотел Оазис. Гонзовица и Никол събирали тен под един чадър, а Бареков бил опънал дългата си снага под друг. Вечерта тримата се друсали в чалга ритъма в Час Пик.
Никой не видял половинката на Баречето- Евгения на Слънчев бряг по това време. По простата причина, че тя не била там. Тежки трусове клатят семейното им огнище, твърдят близки до наследницата на известния пловдивски род Дякови. Евгения трудно издържала поведението на благоверния си и дори преди няколко седмица двамата се разделили. После пак се събрали. Но не е ясно докога бракът им ще продължава така.
На плажа на Оазис били забелязани и други интересни персони- билбордът на Библията Благой Георгиев и фаталната Лияна. Двамата се натискали на плажа като средношколци. С тях имало и друга двойка, която обаче била далеч по-сдържана в емоциите си.... и Светлана (с червената рокля) преди
… и Светлана (с червената рокля) преди
Докато бившата на Благо- гимнастичката Христина дундурка бебето им, ритнитопковецът пускал лиги по извивките на фолк певачката, която постоянно му висяла на врата. Лияна била с червено горнище и къси дънкови панталонки. Благой пък бил по татуировки и поне кило гел на главата. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина