БългарияЕвала

След публикация в Под тепето: Стоматолог дарява усмивка на Стефчо Автографа

Image title
Известният пловдивски хирург- стоматолог и имплантолог д-р Якуб ще върне усмивката на Стефчо Автографа след вчерашната публикация на Под тепето. Специалистът се свърза с медията ни, за да афишира, че ще направи „основен ремонт” в челюстта на колекционера на подписи благотворително.

Не е нужно да събирате средства за това. Ще го направя напълно безвъзмездно и ще обзаведа с нови зъби Стефчо. Той е любимец на целия град, добър човек, на никомо нищо лошо не е сторил. Това, което искам да направя е ясен знак, че на агресията се отговаря само с доброта, каза д-р Якуб пред Под тепето.

Добрата новина за Автографа дойде след вчерашната публикация в сайта ни, че дамите от салон за красота Сакс събират средства за връщането на усмивката на вечния кандидат за Гинес в тъмна кутия. Момичетата от студиото обясниха, че калкулираните до този момент пари са напълно недостатъчни, но се надяваха до Коледа да напълнят „касичката”. Е, вече не е нужно да събират, защото д-р Якуб предложи услигите си. Остава само да намерим Стефчо и да го закараме до денталния стол. Под тепето се ангажира с тази задача като активна социална медия и пряд медиатор във въпросната инициатива. Другата седмица ще заведем Автографа на зъболекар в кабинета на д-р Якуб, с което се надяваме да върнем усмивката му и в пряк, и в преносен смисъл. И още по-силно се надяваме, че няма отново някой олигофрен да набие Стефчо в тъмно кюше.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина