За пръв път във високотехнологичните тоалетни на Пловдив (ВИДЕО)

Изпод тепето

ВНИМАНИЕ: Каквото и да правите в новите умни самопочистващи се тоалетни в Капана трябва да сте приключили за 15 минути!

После ще ви видят

Соня Попова

Забравени пълнозърнести бисквитки, пясък и мокра хартия по пода, това е единственото грозно впечатление, което остава след първото посещение на новите високотехнологични обществени тоалетни на ОП „Чистота“. Супермодерните нужници, които замениха историческите писоари в Капана срещу проведена обществена поръчка за 180 000 лева, работят от вторник.  

Все още малцина обаче знаят за това. Още повече, че несвикналите с гледката на кабините, които имитират камък с облицовката си, отдалече никак не приличат на кенефи. За широката общественост екипът ни направи едно от първите посещения след появилата се възможност за използването им=

И видео преди

и след.

Каквото и да сте решили да правите в новите умни самопочистващи се тоалетни в Капана трябва да сте приключили за 15 минути. Запомнете! След това вратата се отваря автоматично. Производителите са изчислили, че дори и тези, които ги ползват за секс, трябва да са приключили за това време. С оглед на запазване на интимния ви комфорт три минути преди изтичането на оптималния срок започва едно гадно пиукане, което предупреждава за наближаващото отваряне на портата. А срещу облекчаващия се светва предупредителна червена лампичка.   

Преди да влезете прочетете подробните инструкции на вратата. Пред репортера ни повечето насладили се на новите компютризирани нужници отбелязаха, че е приятно, има всичко необходимо, но някои трудно откриват вградения  в стената зад тях кош за боклук.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.