Изпод тепетоМнения

Новият шеф във Фондацията Кирил Велчев: Екипът на „Пловдив 2019” ще се разширява

Все още не е ясно кой ще поеме поста му в Отдел Култура към общината

Този пост е висока топка, но съм крайно амбициран и ще дам всичко от себе си за успешното реализиране на проекта „Пловдив 2019”. Така новият шеф във Фондацията Кирил Велчев коментира рокадите в структурата, обявени вчера. От 1 януари той ще поеме функциите на административен директор на „Пловдив 2019”, изпълнявани досега от Валери Кьорлински. Няма напрежение, вървим напред, потвърди Велчев думите на Кьорлински в коментара му пред Под тепето.   

Следват стъпки по разширяване на екипа на Фондацията и това ще се случи възможно най-скоро, върви се натам. Разширяването е много важно, тъй като екипът трябва да се профилира. Аз поемам административната част, ще се обособяват и допълнителни звена. Предвидено е разкриване на пост за зам.-директор, който ще се занимава с партньорствата и международната комуникация, който със свое звено ще действа само и единствено в тази посока. Разбира се, мисли се и за разширяване на другото основно звено, което се занимава с художествената част, обясни Кирил Велчев.

Все още не е ясно какво ще се случи с поста Ръководител на Отдел Култура към общината, който той ще заема до 1 януари. Засега не се спряга нито едно име. Вероятно ще бъде обявен конкурс, или ще бъде посочен временно изпълняващ длъжността. Велчев подчертава, че работа там има много- трябва да се приеме културният календар, а освен това екипът е оредял.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина