Изпод тепетоМнения

Мис Пловдив с прасковена рокля и без кавалер на бала

Еуфорията покрай абитуриентските балове тепърва предстои. Девойки и младежи са избрали рокли и костюми месеци преди смятаната за една от най-паметните вечери в живота им.
Най-красивата пловдивчанка обаче до преди няколко дни изобщо нямаше представа с какво ще е облечена на така чакания бал. Мис Пловдив 2014 Габриела Чонина завършва след броени дни Националната гимназия за сценични изкуства и вече е горда притежателка на красива рокля. За огромно съжаление, обаче тоалетът на Габи е дълъг до земята и така ще скрива зашеметяващо дългите й крака.

Така както не знаеше до последно с какво ще е облечена, красавицата не знае с какво возило ще се придвижи до хотела. Е, сигурни сме, че десетки ще са желаещите да откарат Мис Пловдив 2014 на бала й, така че няма да ? се наложи да ходи с автобуса.

Габи казва, че няма много момчета в нейната гимназия, затова и ще отиде без кавалер. Смята, че не е необходимо да води приятеля си с нея в хотела, както много други девойки правят. Това си е моята вечер и ще се забавлявам със съученици, категорична е хубавицата.

Желаещите да видят носителката на титлата мис Пловдив,облечена в прасковената й одежда, могат да го направят пред Новотела.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина