Изпод тепетоМнения

Дъжд вали в Капана (СНИМКИ)

Батути, стени за катерене и куп забавления привличат деца и големи от рано в Капана

Фестивалът ще бъде официално открит с концерт на обновената сцена Ядрото

Оранжев дъжд вали в Капана. Часове преди старта на Капана фест украсата в квартала придобива все по-завършен вид. Освен любимите знаменца, на улица "Златарска" са поставени и атрактивни оранжеви "макарони", които обикновено са част от детската екипировка в басейни и на плаж. "Дъждът" от оранжевите макарони радва малки и големи, като осигурява както забавление, така и кратка сянка в горещия юнски следобед.

В подготовка за фестивала вече са подредени много от щандовете за продажба на различни стоки. Скарата на гърба на халите работи с пълна сила. Деца и възрастни са навсякъде из квартала, обогатен с различни забавления за малките, като батути и други.

Тепърва предстоят и забавленията за по-големите. Тази вечер фестивалът се открива с концерт на Ядрото. Сцена има и традиционно до халите. Около тези пространства кипи и художествена дейност. Калканите на сградите около ядрото, както и гърба на халите се изрисуват от графити майстори, сред които популярните Stern и Nasimo. Самата сцена на Ядрото е обновена със здрава настилка. Множество нови заведения също очакват посетителите на тазгодишния фестивал.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина