Изпод тепетоМнения

Дюнери и патриоти

– Шшш, дай една ракия, гъбо отровна, сипи си и ти! Яла да ти кажа кво измислих! Почваме бизнес, айде – хаирлия да е!
– Ох, майко, твоите бизнеси ни докараха ей до тая парцуца, ми добре, че още не сме ослепели от нея, като спрях да скивам с едното око, си помислих, че се казва „Цар Самуил”… А този път какъв ще е бизнесът, г-н Президент?
– Отваряме дюнерджийница! Глей – на всеки метър има и продават по двайсе кила пилешко на ден. На дюнер за 1 лв. има 1 гр. месо, смятай печалбата. Картофите ги не брой, те без друго не са от картофи, а и циганите ги дават на половин цена. Пилешкото също е без пари – бройлерна мърша с натуралноидентични аромати – пристрастяваш се към тях. И друго се сещам – работата така ще тръгне, че ще открием нови 1 000 000 работни места. Печем дюнери, пък работниците, нали ще са уморени от много работа, сами ще си ги ядат. Даже и с фирменото намаление, пак ще сме на печалба. Айде, не дзяпай като полуидиот, наздраве за истинските идиоти!

Дюнер не отворих. Бройлерите били вредни, тъпчели ги с хормони – момчетата ставали гейове /най-меко казано/, а момичетата се спъвали в космите на циците си. Аз такова нещо не мога да допусна, откърмен съм в старото време – вярно, чехкините и германките имаха косми по краката си като Кинг Конг, но и пичовете си бяха страстно космати и никога не закопчаваха ризите си над пъпа. Не натуралноидентично, ами направо натурално, расово…
Сега е друго, блузките на момчетиите са вталени като гащи на балетисти, а нашенките носят панталони дибидюс като шалвари – висят им на задника все едно от два дена не са си сменяли памперса. Обаче пък чудно импонират на кючеците, които екзалтирано мятат, изглежда в чест на патриарха си Осман.

Та така с моята дюнерджийница. Не стана работата. Обаче 1 000 000 нови работни места ще открия, заклевам се! Даже като се замисля – 2 000 000 ще бъдат, да не са и три – айде стига сме се подценявали!
Сега се сещам, че у нас няма толкова пълнолетни работници. Дори и с малолетните няма да стигнат. В Китай обаче работна ръка си има. Ще внесем отначало – помните ли виентамците? Докато се натурализираха у нас, барем улични кучета нямаше. В същото време, аз ще ви осеменявам неуморно – хем съм хубав, хем съм потентен, хем съм патриот.
Ще правим българчета, братя!
Не на презервативите! Сраничните ефекти от базразборния секс са пренебрежимо малки пред генералната цел – България на осем морета, два океана и на Луната. Баш на нея ще заселим циганите – те ще станат космополити, вселенски граждани. Така и Вселенският патриарх, завалията, ще има най-после работа. Виждате ли? А България, подобно на град Васюки по времето на колегата Остап Бендер, ще стане междугалактически център на мира и етническата търпимост. Това е най-голямата ни ценност, изгладувахме я полуумрели, а сега, докато сме живи, ще изгладуваме и невероятния икономически растеж, който обещавам да дойде най-късно другата седмица.
Обаче трябва да ида в Парламента, инак нищо не мога да направя за вас. Гласувайте за мен!
Как ще ме различите от другите?
Много трудно, трябва набито око и ум бръснач.  
И все пак – по фанелката ще ме познаете. Аз съм поет-революционер, апостолически патриот, отвсякъде гонен, но навсякъде приет, гръмовен тръбач против неправдата, демек – цензурата… Е, също съм и несъстоял се дюнерджия.
Майната му! Да се ядат дюнери е национално предателство.
Хайде на кебапчетата, патриотииии!!!

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина