Изпод тепетоМнения

Долф Лундгрен инкогнито на обяд в Стария град

Долф с приятелите си Ранди Котюр и Жан-Клод в България
Долф с приятелите си Ранди Котюр и Жан-Клод в България
Долф Лундгрен е бил забелязан да броди из Стария град днес. Гигантският швед бил в компанията на приятели от Пловдив, които го развели из архитектурния резерват, издават нашите източници. След дългия обход по калдъръма компанията хапнала традиционни български специалитети в ресторант Ритора, а по-късно през деня холивудският ас е тръгнал към столицата. Той бе последният от Непобедимите, който остана под тепетата. Преди да замине Долф благодарил сърдечно на домакините си от парк-хотел Санкт Петербург за страхотното обслужване, вкусната храна и грижите за него и целия екип на супер продукцията.
Жалко за Пловдив е, че големите звезди на Холивуд нямаха нито минутка свободно време, за да разгледат града на спокойствие. Тъй като всичко, до което се докоснат се превръща в злато, а самите те са перфектният PR на града ни. Примерът е италиански ресторант в града, който се пълни до покрива след публикация в Под тепето и последвалия след нея репортаж в бТВ, че Брус Уилис е броил пет стотака за бутилка червено вино, хапнал е салата, паста и риба.
Междувременно Под тепето научи, че във вчерашните снимки на летище Пловдив били унищожени два сиви Смарта. Професионализмът на Слай Сталоун и компания е на такова ниво, че дори за прашинка, която не е на място по време на снимките, се прави нов дубъл. Въпреки цената на всяка работна минута на мегазвездите, скъпите пироефекти и декори. Няма компромис в работата на Рамбо, Терминатори и компания. И затова са велики, коментираха участници в масовките. Дочухме също, че снимките край летището ще бъдат превърнати точно в пет минутен епизод от филма с бюджет 200 милиона долара. Причината да изберат аеропорта край Крумово била, че почти нямало летище на планетата, което да е хем спокойно, хем удобно за работа, хем евтино за наемане.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина