Изпод тепетоМнения

Депутатска съпруга като Барби

Общинската съветничка от ГЕРБ Татяна върти розов волан на пинки Пежо

Кара временно колата на дъщеря си

Розовата пантера с розов волан и розово огледало за обратно вижданеКато Барби се движи из улиците на Пловдив депутатската съпруга и общински съветник от ГЕРБ Татяна Йорданова. След двата огнени атентата срещу автопарка на фамилията половинката на народния представител Антоний Йорданов скочи в розовия автомобил на щерка си, който събира погледите из града откъдето и да профучи. Под тепето вече ви разказа за пинки возилото на малката Йорданова детайлно. То е подарък от Антоний, а доскоро на задницата й се мъдреше „Тати ми я купи”. Надписът обаче бе свален, щом бедите сполетяха семейството и се наложи майката да приеме временно шефството над Пежото. А то има нов умопомрачителен ъпгрейд, отново в Барби стилистиката. От скоро воланът и огледалото за обратно виждане са тапицирани в розов плюш. Невероятната стайлиг хрумка лъсна днес, по време на общинската сесия, до която Татяна Йорданова дойде зад розовия волан.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

  1. Надписът „Тати ми я купи” мен ме втрещи! Дано да не го слага на всичко, което тати й купува:) Колко трябва да си умен, интелигентин не знам, дано наистина да е поне чаровна:)))))

  2. Момичето не е изобщо сбъркано напротив ! Не съдете хората вижте първо себе си след това говорете кой какъв е ! Момичето е умно,интелигентно и чаровно !

  3. Една вечер тази зима видях малката шофиорка,щерката да се целува с друго момиче.Малката явно е лесбиика това се случи в Смирненски на спирката на дунеруте.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина