Изпод тепетоМнения

Бареков се разпищоли с блондинка и брюнетка в Брюксел

Новия политик наел Ягуар за гъзария в сърцето на Европа, купува на дамите бельо от Виктория Сикрет

Обикалял скъпи хотели и не криел близостта си и с двете девойки

Бареков в девичата си компания на брюкселското летищеС блондинка и брюнетка под двете мишници се вихри в Брюксел Новия политик, научи медията ни. „Защитникът на народа” Николай Бареков е едва от няколко дни в сърцето на Европа, но така се разпищоли, че напълно затвърди псевдонима си, сложен му за първи път от Под тепето точно преди година и заимстван от едноименната култова британска политическа гротеска. Мистър Чака-рака бе засечен от наш човек на брюкселското летище в нежната си и секси компания, която е и постоянният му антураж из белгийската столица.

Двете девойки се хвалели с бельото Виктория Сикрет, което родният евродепутат, който според Румен Петков тотално ще обърне представите за този пост, им купил от Брюксел. А най-много се кефили на Ягуара, който Новия политик наел, за да джътка в супер лукс около институциите на Европейския съюз. Тъй като Брюксел е пълен с българи не разбираме как Бареков си мисли, че ще остане незабелязан в девичата си компания и лъскавото си британско возило. Засичали са го по разни хотели, не криел близостта си и с двете момичета. Дали са му асистентки или сътруднички- по-скоро не.  Не изглеждат на такива с голите си бедра под възкъсите панталонки. Двете са като от калъп, само цветовете на косите им са различни, разказва ни нашият информатор, който ни осигури и папарашката фотография от летището.

Наш Бареков е на път да вкара и самия Алън Б’стард, героят от сериала Новия политик, в жабката на Ягуара си. А всъщност дали нашият Нов политик наистина не е решил да влезе в кожата на Б’стард, който май се возеше в Ягуар в британския сериал.   

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина