България

Пет страхотни музикални приложения за IOS и не само

Поли Петрова

Image title
Soundtracking

Случва ли ви се, както се разхождате, да се присетите за някоя песен, на която ви напомня мястото? Ако отговорът е да, тогава Soundtracking е приложение, което ще ви допадне. Програмката има за цел да споделя вашите любими мелодии, като предлага възможността да ги споделите по Twitter, Facebook  и Foursquare.  За да бъде по-увлекателно, Soundtracking позволява прикачването на снимка, като имате възвожност да я заснемете на момента, да изберете измежду собствената си галерия, или да използвате изображение на артиста. Едно от най-големите предимства на това приложение е обществото, което се създава. Концепцията е ,,сподели и открий”, което може да не се отнася само за музиката, а за нови приятели.

Image title
SoundCloud

Известен повече като уеб страница, отколкото като  приложение, Sound Cloud направо разцъфва и в новата си форма. Благодарение на честите си ъпдейти, в момента можете да слушате любимите си звуци, но не от iPod-а си, а от Sound Cloud. Необходима е само връзка с Интернет, но при наличието й няма да забележите разликата в плейъра ви. Другото удобство на приложението цели главно музикантите, като им предоставя възможността да записват на място, да следят други изпълнители, както и самите себе си.
Image title
SoundHound

Sound Hound е едно от приложенията, които всеки смартфон трябва да притежава. С помощта на микрофона на устройството ви, програмката разпознава песни и също така предоставя текстовете им, които вървят успоредно с вокалите. Една от най-полезните функции на Sound Hound е хронологията, която води и в случай, че сте чули любимата си песен по радиото, но сте забравили името и, след бърз преглед на историята си, винаги ще можете да я намерите.

Image title
SongKick

Songkick e идеалното приложение за тези, които искат да са в крак с всички събития.  Програмката сканира вашата музикална библиотека и автоматично започва да следи изпълнителите, които харесвате. Приложението ви съставя персонализиран музикален календар и при поява на нова събитие ще сте първите да разберете, защото Songkick ви изпращa  както  push notification, така и имейл, които ви показват датата и мястото на концерта. Приложението работи чудесно в чужбина, но от скоро започва да става все по-състоятелно откъм информация за българските събития.

Image title
Digitally Imported Radio

Известно и със своята уеб форма Digitally Imported Radio е перфектното радио за любителите на електронната музика.  Приложението предлага разнообразния избор измежду  повече от 20 стила, като в това число са:  Dubstep, Oldschool Acid, Chiptunes, Hardstyle, Minimal и Trance. Траковете са добре подбрани и различни.  Приложението предлага възможността да следите радио шоута, жанра и също така да станете част от нарастващото общество.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина