АктуалноБизнесНовини

Нестандартното Offline Cafe си търси нов собственик

Offline Café е едно от най-различните заведения в Пловдив. Това е социално място, където дори и без компания можеш да отидеш и да се запознаеш с други хора, които обичат забавлението.

Там има всеки ден различно шантаво събитие, а колекцията от над 300 настолни игри предлага забавление дори и да не искаш да се включиш в събитията. Куизове, социални игри, клубове, шоу състезания, креативни срещи – в Offline Café винаги има какво да се прави.

Заведението беше създадено и ръководено от младо семейство с три деца и само за пет години създаде огромна общност от млади хора, които успяваха да се присъединят или да създадат свои компании. Времето минава, възможностите растат и както собствениците сами казват „Време е да продължим напред“.

С получаване на нови възможности в живота се налага да се преместят в друг град и търсят ентусиазирани хора, които да продължат и развият общността. Собствениците продават не просто заведението и бизнеса, но и целия си бранд. Търсят хора, които да продължат идеята и завета на Offline Café, като предлагат дългосрочна помощ със събития и обучения, свързани с организацията на подобни социални преживявания.

Ако някой се интересува и иска да научи повече за това предложение, може да се свърже със собствениците.

Всички подробности може да прочетете на този линк: Разработено заведение и бранд в Капана, Пловдив или на телефон: 0898 52 54 04

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина