БизнесБългарияЖивотНовини

Кандидатстването за шестото издание на „Академия за местни предприемачи 6.0“ започва

19 проекта вече са подкрепени с финансиране в размер на 132 000 лева. Център Ринкър очаква новите победители.

През 2022 „Академията“ е национален победител в категория „Oтговорно и приобщаващо предприемачество“ на Европейските награди за насърчаване на предприемачеството

До 17 октомври може да се кандидатства в Академия за местни предприемачи 6.0 – обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес в тютюнопроизводителните региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра.

Участието в Академията за местни предприемачи е безплатно, а кандидатстването става чрез попълване на онлайн формуляр до 17 октомври 2022. Одобрените кандидати ще участват в поредица от практически насочени обучения с ментори с дългогодишен бизнес опит. По време на обученията се разработват бизнес планове на проектите, провеждат се обучения в областта на продажби и маркетинг. Ментори и предпремачи ще подготвят заедно презентации за представяне на проектите пред журито на програмата, което ще определи победителите в Академия за местни предприемачи 6.0.

Разходите на избраните участници за пътни и настаняване (ако обстановката позволява) по време на обученията, които ще се проведат в София, ще бъдат покрити от организаторите. Едновременно с това организаторите са в пълна готовност за онлайн провеждане на обучителните модули. Представянето на най-добрите идеи пред журито на Академията и определянето на големите победители ще се състои в края на месец януари 2023 г.

Както и в предишните пет издания на Академията, има награден фонд, предоставен от Филип Морис България, който тази година е в размер на 30 000 лв. 

През септември и октомври месец екипът на Център „Ринкър“ ще проведе поредица от информационни срещи, за да улесни потенциалните кандидати. Експерти ще представят програмата, ще разкажат какво включва обучението, какви бизнес проекти ще бъдат насърчавани и ще отговорят на въпроси. Едновременно с това ще бъдат проведени и два уебинара, които ще дадат възможност на желаещите да зададат своите въпроси дистанционно.

Не се притеснявайте да се свържете с нас и да зададете своите въпроси:

на e-mail [email protected]

или на тел.: 02/987 1574, 981 1901, 988 0080; 0886 760 730

Повече информация: https://rinkercenter.org/bg/accelerators/akademia-za-mestni-predpreimachi-2022.html

Кандидатствай тук

Последвайте нашата Facebook страница: https://www.facebook.com/RinkerCenter/

 „Академия за местни предприемачи“ е специално създадена за хора с предприемачески идеи от тютюнопроизводителни региони в страната – областите Кърджали, Хасково, Благоевград и Силистра. Осъществява се от Център за предприемачество и обучения „Ринкър“ към Фондация BCause с финансовата подкрепа на Филип Морис България като част от програмата „Забавно лято, грижовна есен 2022“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина