Б-групаГрадътИзпод тепетоКултураМненияНовини

„Още една жена каза“ в лятно кино „Орфей“

Тайфун като от филм на Костурица връхлита Пловдив на 29 август от 20 часа

В идния понеделник, 29 август от 20 часа в лятно кино „Орфей“ се задава тайфун от музика, смях и талант. Двете талантливи фурии Здрава Каменова и Вяра Пантелеева ще поведат зрителите с много смях в света на артисти, сценаристи и певци.

И като израз на обич към Пловдивската публика, в спектакъла ще се включи като специален гост и  единствената професионална актриса от ромски произход у нас – Наталия Цекова. Тя ще допълни шоуто с абсурдни и  много смешни истории от нейния пъстър като калейдоскоп свят.

Здрава Каменова, позната и  като сценарист на български сериали разказва с много образност сюжети и случки от процеса „зад кадър“, а Вяра Пантелеева, солистка в джаз – формацията в предаването „Нощни птици“ по БНТ  допълва весели и абсурдни случки от живота на певиците.

Как се пише обява за изгубен котарак в стил турски сериал, колко луди амбициозни майки могат да се съберат в една музикална школа, как се оцелява след тайфун в Южна Корея са само част от темите, по които двете талантливи фурии ще Ви осветлят.

А как в живота всичко е песен и върви ръка за ръка и с радост, и с тъга, ще Ви докаже Наталия Цекова.

Публиката си тръгва окрилена от  великолепната музика, която се лее от сцената. Удобните обувки са задължителни за танцуване! Не пропускайте да си подарите тази емоция!

Билетите са в продажба на касата пред общината м Пловдив, в мрежата на Евентим и в Грабо.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина