Зикометър отчита изпълнените обещания на кмета

Актуално Избори 2021 Новини

Онлайн инструментът, публикуван в блога на Йордан Иванов, отчита само една  изпълнена предизборна заявка от началото на мандата

Зикометър проследява и отчита в реално време изпълнението на обещанията на кмета Здравко Димитров, заявени пред гласоподавателите по време на предизборната кампания. Онлайн инструментът е активен в мрежата от днес, в личния блог на общинския съветник от Демократична България Йордан Иванов. Според него, до този момент от мандата, градоначалникът е изпълнил едно единствено от общо 43-те маркирани в блога обещания. А именно „Работеща приемна на кмета”. Това прави точно 2,38 процента свършено от заявеното в предизборната програма на Димитров.

Гражданският контрол е най-бързият път към по-добрите резултати с общите ни пари!

Обещанията се дават, за да се спазват. Обещахме да спираме решенията на местната власт, когато се творят глупости, и го правим постоянно. ЗИКОМЕТЪР е инструмент, който черно на бяло показва на пловдивчани какво е свършил кметът от всичко обещано по време на местните избори. Нека не забравяме какво ни обещаха и да видим какво ще сторят.

Дадохме възможност на администрацията на кмета да даде становище по всяко едно обещание, но вече повече от седмица оттам мълчат. Сигурно има защо.

Кметът на града трябва да отговаря пред всеки пловдивчанин, а не само на нашите питания в Общинския съвет”, пише Йордан Иванов в личния си фейсбук профил и призовава гражданите, да следят Зикометъра, за да знаят какво прави администрацията.

Споделете ни във:

2 коментара за “Зикометър отчита изпълнените обещания на кмета

  1. Къв’ бат Бойко!? Пловдивчани масово избраха системните, уж десни кандидати: Здравко, Здравка, Славчо. Сега каквото са си избрали. А, и Гергов вече е опозицията в Пловдив. Пълен смях. По-зле сме и от Калкута.

  2. Айляк, майна! Мандата му ще свърши със “ще”…Подир следващия ще се чуди как да разкара айлячетата от общината…Бат Бойко на кой ни остави?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.