АктуалноГласовеГрадътМненияНовини

Зико за отварянето на стария прелез на Сточна гара: Ние искаме, Господ разполага

Все още няма отговор на НКЖИ относно идеята на Община Пловдив да бъде отворен стария прелез на Сточна гара, два дни преди първата копка на мащабния проект за пробив под Централна гара.

„ Преди два дни разговаряхме, казаха, че ще е трудно. Сега в петък ще кажат. Процедурата е дълга, трябва да се мине и през министерство на транспорта. Не е само въпрос на това какво е нашето желание. За всичко е така. В живота е така- искаме едно нещо, става друго нещо. В крайна сметка ние искаме, Господ разполага”, заключи кметът Здравко Димитров.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Много по- важни инфраструктурни проекти биха били: 1) Пробив под тепето от тунела на Пощата до Пещерско, като съответно се разшири, в част а си от “В.Априлов” до Прелеза и там да се направи подлез (надлез) за преминаване на автомобилите!
    2) Да се осъществи разширяването на В.Априлов от Пещерско до “6-ти Септември “ и се премахнат 3- те светофара, които тотално запушват движението в час пик!
    Сега като стане този пробив и тръгне още по-голям автомобилен поток, много ми е интерсно, къде ще отива след Пещерско в посока “6-ти септември” ?!

  2. Този пробив под гарата е най абсурдното и некомпетентно решение.И най глупаво то.И като има едно глупаво решение от него следват нови глупави.
    Защо не повикаха специалисти от Европа?Можеше и от Турция,Румъния.

  3. Комунистическата бъчва изтърбушена станал набожен ,,,ахахаха нема такъв дебил в цялата околия, тоя станал кмет на Пловдив… позор, дори и за краставите селяндури, които го натресоха в града.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина