Започна Капана Фест 2022

Актуално Вкусът на града Градът Живот Новини

Фестивалното градче е рекордно като големина и участници. Тази вечер са първите концерти на сцената между Пощата и Одеона

Капана Фест 2022 стартира. Събитието, което вече не се провежда в квартала на творческите индустрии по решение на общината, ще продължи до неделя на площад Централен.

Фестивалното градче е рекордно тази година по площ и участници. То се простира и по двете крила на площадното пространство над автомобилния подлез на Гладстон.

Сцената се намира между Пощата и Одеон, а базарът се намира от западната страна. Музикалното шоу вече започна – Tony A, Les Animaux Sauvages, LALALAR (Turkey).

За идеята на организаторите Пешеходния мост да стане дом на Капана Фест четете ТУК

Споделете ни във:

5 thoughts on “Започна Капана Фест 2022

  1. На всеки е различно. Да явно за някои този кич и битпазар е нещо хубаво. Но пловдивската култура всъщност е нещо друго. Това се изтърка вече. Не може през два месеца едно и също?!

  2. Към хейтърите: Леле, какво не ви е в ред в главите и живота ви, бе хора? Успокойте малко топката, радвайте се, че има хора, които правят нещо хубаво в Пловдив.

  3. Поредното халтурно мероприятие..спрете терора над пловдивчани с подобни с „ивенти“!!

  4. Мили педераси и чалгаджии решили да се покажат на главната и да се интегрират в жендърляшката атмосфера, незабравяйте да изчистите след себе си , не фърляйте боклук какъвто и вие сте в градската градин. Не се ибете нахално по пейките ,а си наемете стая в хотел. Ако сте бедни гейове си стойте по родните места и не идвайте във вечният град. Като се изакате изчистете с четката ,пуснете водата и си измийте ръцете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.