ЖивотЗабавлениеКултураНовини

Лятото започва с 12-ото издание на ‘‘Капана Фест‘‘

Задава се  12-ото издание на Капана Фест 2022. Тази година фестивалът ще посрещне посетителите си на новата си локация – надлезът над ул. „Гладстон“. Традиционно Пловдив изпраща лятото с Капана Фест, но този път фестивалът ще е в началото на горещия сезон, примамвайки с разхлаждащи напитки.

Сцена „Капана“ ще бъде точно до античния Одеон на Филипопол и ще гарантира незабравимо музикално изживяване. Фантастичен саундтрак към красотата на Пловдив ще добавят LALALAR (Turkey), Phuture Shock, Kan Wakan, и REVERIE (USA), Tony A, Les Animaux Sauvages, Stefan Skill Kolev , Visitor Yan Q, Selector Stiliyan, JiJo, DJ TODD, Fingertone & Malik, Елен Кожухарова ELEN, Bloodrush, Clavexperience, ЖЛЪЧ, Гена и специалните гости DreCat & Sage One the Wise (U.S.A)

На 24.06 ще бъде една специална петъчна вечер A Night for Boogie, посветена на Йордан Ставрев – Бирата а.к.а Ramsey Hercules. Един от най-колоритните столични герои, меломан, колекционер на грамофонни плочи и продуцент на музика. В негова памет заедно с бандата му Phuture Shock и доверените приятели по призвание DJ Skill, Visitor Q, selector Stiliyan, DJ Todd, Jijo се подготвя едно необичайно парти, което ще бъде последвано и от много други изненади.

Капана Фест 2022

По време на фестивала пловдивчани и гостите на града ще се радват на освежаващи напитки, коктейли, street food предложения, както и емблематичната украса на Капана Фест, бар и лаундж зони, много зеленина и най- големият до момента Базар „Капана“. Този път в него ще вземат участие 110 участника с био и натурални храни, напитки и козметика, авторски изделия, модни марки , художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери.

За удобство на посетителите на всеки един от базарните щандове ще може да се заплаща безконтактно. Всичко това ще е подправено със свежа музикална селекция благодарение на Stefan Skill Kolev (DJ Skill) и изпълваща душата зеленина . Забавлението придобива и нов смисъл, защото заедно с Нощ на Ангелите вниманието ще бъде насочено към нещо, което ще ни направи по –добри и значими, а именно възможността да помогнем на дете и родителите му в нужда. Всички посетители и участници могат активно да се включат в групата „Заедно за Теди“, където ще бъде обяснено в детайли, как всеки може да помогне! Ще има много за виждане и за разказване, защото Капана Фест 2022 ще е незабравим и пълен с изненади.

За най-малките посетители на „Капана Фест“, заедно с Държавен куклен театър Пловдив, се дава възможност на 160 деца да посетят безплатно две представления: „Чук и Пук“- 24 юни от 18:00 ч. и „Приказни Бъркотии“ на 26 юни от 18:00 часа. Безплатни талони ще се дават на касата на Куклен театър Пловдив в деня на постановките.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина