АктуалноГласовеГрадътЖивотЗабавлениеМненияНовини

Култард намери вентилатор за Здравко Димитров в жегата

Кметът със закачка към легендарния пилот: Двамата май ползваме еднаква боя за коса

Дейвид Култард осигури вентилатор на кмета Здравко Димитров за днешната пресконференция в следобедната жега на открито край стадион Пловдив. Легендарният пилот от Ф1 се загрижи за домакина си, който бе в строг костюм, и изкара отнякъде устройството, което нагласи така, че да духа точно в лицето на градоначалника. „Благодаря”, отговори на жеста Димитров.

Преди брифинга Култард обясни на кмета какво представлява болида и как се управлява. „Няма как да вляза вътре”, коментира бившият баскетболист. Преди това, в закачка с шотландския ас на високите скорости, Зико отбеляза, че „двамата ползват еднаква боя за коса”, визирайки белите им косми.

Здравко Димитров отбеляза, че е бил на състезание от Формула 1 преди няколко месеца в Истанбул, след което получи покана от Дейвид Култард следващия път да гостува на екипа на Ред Бул Рейсинг на някоя от световните писти.

„Дейвид остава част от Пловдив. Той допълнително ще популяризира града ни”, каза кметът.

Организаторите на събитието призова пловдивчани да бъдат търпеливи с филма и шума на болида в градски условия в следващите два дни и да усетят музиката на 700-те конски сили, а не да й се дразнят.

 

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

3 коментари

  1. Айде каруцарите у лево!Слагай самара и хващай юлара!На какъв език си говорихте с шотландеца бе аланкоулу!Айде яхвай вентикатора и дирекно в Бойково на хлад ,че с тези мозъчни клетки ще се вземе да хванете балсара!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина