Актуално

Версия: Намереното мъртво 13-годишно момче се е самоубило

Шестокласникът от Пловдив, който бе открит от родителителите си мъртъв във втроинк след обяд, се е самоуибл. Това е една от версиите, по които работи Районната прокуратура. Наблюдава се досъдебно производство за установяване на причините за смъртта на малолетно лице, разбра Под тепето.

Информация за това идва от родители на негови съученици. Шестокласниците от ОУ „Душо Хаджидеков“ споделелили, че 13-годишното момче е получило двойка по математика. Освен това съучениците му разказали, че той си е тръгнал по-рано от училище същия ден.

Припомняме, че на 9 май към 15,30 ч. е бил подаден сигнал на тел. 112 за настъпила смърт на дете в жилището му в централната градска част на Пловдив. На адреса на ул. „Богомил“ пристигналите екипи на полицията и Спешна помощ не са установили данни за насилствена смърт.

По непотвърдена официално информация, станивещето на медиците е, че става дума за самоубийство.

На този етап е назначена съдебно-медицинска експертиза с цел установяване причините за смъртта и други.

Досъдебното производство е образувано по чл. 127 ал. 1 от Наказателния кодекс.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Коя е била тази учителка да пише 2, точно след месец децата ще кандидатстват. Такова бездушие, изпитай го пак, помогни му.

    1. А защо да е виновен учителят ,докога в България ще се оценява срещу чувал картофи или със съжаление .А тук причината надали е слабата оценка .Жалко за детето , не е нормално на тази възраст да ти минават мисли за такова действие .Каква е причината само той си знае ,дали е амбициозни родители ,дали е амбициозен учител ,дали е любовна мъка ?Жалко за детето .Да почива в мир !!!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина