Три фирми на финал в конкурса за изпълнител на „Модър-Царевец”

Актуално Изпод тепето Новини

„ИССА-2000“ отпадна от процедурата

Три компании са на финала в конкурса за изпълнител на „Модър- Царевец”. Единият от четиримата кандидати за изграждане на пътната връзка отпадна от надпреварата при отварянето на офертите, съобщиха от общината днес.

Фирмата „ИССА-2000“ не е представила ключ за декриптиране на офертата си и по тази причина е изключена от процедурата за избор на изпълнител, коментира заместник-кметът по строителство на Община Пловдив Пламен Райчев.

До крайния срок за подаване на оферти, който изтече в полунощ на 20 май, документи подадоха четири фирми – консорциум ДЗЗД „Подлез Царевец“, където основен участник е „Главболгарстрой“, „ИСА-2000“, „Драгиев и ко“ и „Парсек Груп“. Прогнозната стойност на обекта е 9 583 333,33 лв. без ДДС или 11 500 000 лв с ДДС.

„Очакваме до 30 дни процедурата да бъде приключена с решение на тръжната комисия и с избран изпълнител на обекта. В параметрите на обществената поръчка влиза изграждането на подлеза и отсечките до кръстовището на бул. „Александър Стамболийски“ с ул. „Коматевско шосе“ на юг и до бул „Хаджи Димитър“ на север“, коментира Пламен Райчев.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.