Актуално

Столичният театрален елит на откриването на Сцената

Сестри Палавееви разрязаха премиерната торта след великолепната си игра

Столичният театрален елит уважи откриването на фестивала Сцена на кръстопът в Дома на културата снощи. Някои от звездите на софийските сцени аплодираха колегите си от пловдивската трупа, които взривиха залата с премиерата на „Сестри Палавееви”. В залата бяха забелязани директорът на Младежкия театър Владимир Люцканов, режисьорът Явор Гърдев, Ваня Цветкова и много други.

След падането на завесите и 10-минутните аплодисменти на публиката, трупата на Драмата по традиция отпразнува премиерата и старта на Сцената в клуб Винтидж. Сестри Палавееви- Боряна Братоева и Мила Люцканова бяха посрещнати с викове от приятелите и колегите. Двете млади актриси разрязаха и премиерната торта, като особено за Мила моментът бе особен- снощи бе първото й излизане на голяма сцена.

С чаша в ръка драматургът на представлението и автор на едноименния роман Алек Попов разкри, че продължението на историята е почти опечено и скоро се очаква да излезе. Всички си пожелаха да го прочетат скоро, а защо не и след година или две и да го видят на сцена.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина