АктуалноАртБългарияГласовеГрадътЗабавлениеКултураНовини

Ще има ли пловдивски финал Гласът на България 2022?

Виктор Самуилов: Вие сте Гласът! Вълнението и емоцията ми дават сили, но всичко решавате вие – моята любима публика!

Тази вечер ще стане ясен новият глас на България. Финалите на шоуто ще се излъчат на живо в ефира на bTV от 20:00 маса. Той ще се проведе в три етапа, а на сцената ще блеснат финалистите – Жаклин Таракчи, Соня Михайлова, Десислава Латинова, Калоян Николов, Александър Петров и пловдивският представител Виктор Стамболов – фронтмен на група Габана.

финалистите

Ще има ли пловдивски финалист в Гласът на България зависи само и единствено от публиката.  

Днес нашият човек написа специално обръщение към феновете си:

Хванах първата си #китара когато бях на 16, а днес съм на крачка от това да бъда Гласът на България

Помогнете ми да изпълня своята #мисия и да докосна възможно най-много хора до този уникален #Свят, за да стане той моето така желано #бъдеще! You’re the Voice!

Вълнението и емоцията ми дават сили, но всичко решавате вие – моята любима публика: #семейство, приятели, близки, познати и непознати фенове, и всички, за които музиката е #живот!

Отбор Любо на финала

По време на живия концерт тази неделя ще звучат едни от най-великите и обичани песни в българската и световна музика, а финалистите ще бъдат подкрепени от 6 големи български музикални звезди в лицето на Маргарита Хранова, Меди, Поли Генова, Кристиян Костов, Михаела Филева и Jeremy.

След края на първия етап, към втория ще продължат четиримата участници, които получат най-висок зрителския вот. Те ще изпеят песните, които са най-близки до сърцето им. След отчитане на гласовете от втория етап, следва финално надпяване. В него ще останат само двамата с най-голяма зрителска подкрепа.

Финалистите в шоуто ще изпеят най-големите хитовете на Васил Найденов, P!nk, Whitney Houston, Mariah Carey, Емил Димитров, Паша Христова, Софи Маринова, Слави Трифонов, Ed Sheeran, Bryan Adams, Chris Isaac, Michael Jackson, Lara Fabian, Led Zeppelin, Bijelo Dugme и ABBA.

В най-емоционалния момент за сезона претендентите ще изпълнят песента, която смятат, че ще ги направи победител. А кой наистина ще победи, ще стане ясно след като приключи и финалният етап от зрителското гласуване.  Номерата за гласуване ще са достъпни още с началото на епизода на glasat.btv.bg, в социалните мрежи на предаването и на екрана по време на изпълненията.

Вие сте Гласът!

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина