АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Спас Гърневски политизира честването на Стамболов (ВИДЕО)

Бившият кмет реши да използва церемонията за годишнината от рождението на големия държавник, за да възвеличае Бойко Борисов и да атакува Румен Радев

Пламенно политическо слово в подкрепа на ГЕРБ и Бойко Борисов произнесе пред паметника на Стефан Стамболов днес бившият кмет и народен представител Спас Гърневски.

Той реши да използва честването на 169 години от рождението на големия държавник на площада пред кметството, носещ неговото име, за да възвеличае лидера на управлявалата допреди 2 години партия и да атакува остро президента Румен Радев.

От яркото политизиране на церемонията от страна на Гърневски неудобно се почувстваха дори някои от строилите се в шпалир официални гости.

Ако желаете да го изслушате, вижте видеото:

По традиция цвета и венци пред паметника на Стефан Стамболов поднесоха представители на общината, на районните кметства и на някои от партиите в града, както и членовете на  комитет Родолюбие, които участваха в церемонията. Цвете поднесе и бившият областен управител Андон Андонов.

Бе поднесен венец и от името на кмета Здравко Димитров, който го нямаше. Кметът продължава да отсъства, което не изненада никого. От началото на годината работните му дни в Община Пловдив могат да се преброят на пръстите на едната ръка.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

5 коментари

  1. Който се поинтересувал от личността на Гърневски, несъмнено е попадал на същата любовна лирика от него, но за БКП. То не са поеми във възхвала на Димитър Благоев, то не е чудо. Този тип хора живеят, за да целуват задници, но винаги на актуалните вождове. Жалка работа.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина