АктуалноИзбор на редактораКриминалеНовиниРазследванеСъдТемида

Сириецът Месуд показа среден пръст в съда – ВИДЕО

Арестуваният и определен като „мозък на канала за трафик на хора“ отправяше неприлични думи към медиите, част от сподвижниците му криеха лицата си – ГАЛЕРИЯ

Обвиненият в трафик на нелегални мигранти Месуд Абдо премина по коридорите на съда с вдигнат среден пръст и на път за залата каза на репортерите „Да ми снимат х**“.

Той бе доведен под строг конвой, заедно с другите арестувани при спецоперацията във вторник. Част от сподвижниците му криеха лицата си. В групата има и една жена.

Както ви съобщихме по-рано днес Съдът решава за ареста на трафикантите, заловени в Пловдив. В сряда прокуратурата повдигна обвинения срещу петимата. Спрямо 29-годишния Месуд Абдо е повдигнато обвинение и за това, че от през септември 2022 г. на територията на  Пловдив и на Средец, като подбудител, умишлено склонили 29-годишната П.Ч. и 39-годишния Й.Ч., български граждани, да извършат престъпление като подпомогнат 20 чужденци – граждани на Сирия, Афганистан и Мароко, сред които и две деца – на 3 г. и на 14 г., да пребивават и преминават незаконно през страната.

Съдията по делото Момчил Найденов накара медиите да напуснат залата.

Очаквайте подробности.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина