АктуалноГласовеЗабравеният градИзбор на редактораНовиниОбщина ПловдивПод лупа

Изоставеният Пловдив: Улица „Полет“ скоро ще се преминава по въздух

По ирония на съдбата улица „Полет“, в район „Северен“, на втория по големина град в България съвсем скоро ще бъде проходима единствено по въздух. Тя се намира в Северната индустриална зона на Пловдив и не е ремонтирана от няколко мандата. През последните години ул. „Полет“ се използваше усилено като байпас. От там минаваше обходът през дългото време, в което „Брезовско шосе“ беше ремонт.

Днес, меко казано, тя е в окаяно състояние, сигнализираха в редакцията на Под тепето пловдивчани, които я ползват ежедневно, за да стигат до работните си места и домовете си.

Подали сме редица сигнали на 112, както и в кметство „Северен“ и Централна община. Имаме една едничка молба – Общината да запълни дупките на улицата, за да може да се преминава без да се навлиза в лентата за насрещно движение.

Общината има бюджет за извозване на тонове боклук от Столипиново, а няма бюджет да закърпи дупките на един път, дълъг 700 метра„, недоумяват хората.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

3 коментари

  1. Уважаеми от „Под тепето“ вместо да сте информатори на събития които знаем, защо не отиде някой при кмета със следния въпрос: За 13 години управление на ГЕРБ кои обекти са завършени качествено при спазен пусков срок“ Може и друго: Защо дневно вместо 300 автобуса от Тотевия градски транспорт излизат по малко от 200″ А може и още много други въпроси. Това пишете.

  2. Съпpyгaтa кyпи кaпcyли кoитo пpомeниxа нaшия ceкc, сeга е cъщият като пpеди свaтбaта: дълъг, cтpаcтен, с кaмeнна epeкция и се чyвcтвaм кaто жpeбец и cъпрyгата иcка oще и още. Cъвeтвaм вcички да опитат тeзи капсyли, жeна ми кyпи тyк:–- https://do.my/bmaca

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина