АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Капана фест оживи Квартала на творческите индустрии (ГАЛЕРИЯ)

Капана фест 2020 вече факт. Пъстрите шатри на участниците са разположени на Малката Главна. Десетото издание на празника ще продължи в четирите дни от 20-ти до 23-ти август.
В усещането за това начало ще ни потопят музикантите, които първи се качиха на сцената “Капана” и сега отново ще бъдат там.
Има малка промяна в музикалната програма. Марица Брас няма да успеят да участват на фестивала тази година. Вместо тях на 20 август /четвъртък/ ще може да чуете страхотните May & Band.
Още една промяна в музикалната програма на фестивала ще се случи и на 22 август /събота/. Le’ Push ще може чуете на акустичната ни сцена на улицица „Абаджийска“ 21:00, а на тяхно място от 20:00 часа на Kapana Stage ще се качат култувите Jango Ze (Джнаго Зе). Останалата програма на фестивала остава без промяна.
Сръчни и оригинални занаятчии, факири на храните и напитките, талантливи художници и фотографи от цялата страна вече са в сърцето на Пловдив, за да се срещнат с ценителите на своя труд и умения.
Уличките и площадчетата на артистичния квартал ви очакват също със своите 31 ателиета на самобитни творци – художници, дизайнери и занаятчии.
Събитието е част от Културния Календар на Община Пловдив за 2020 година.

Пълната програма на фестивала вижте ТУК.

 

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина