Капана фест оживи Квартала на творческите индустрии (ГАЛЕРИЯ)

Актуално Живот Новини
Капана фест 2020 вече факт. Пъстрите шатри на участниците са разположени на Малката Главна. Десетото издание на празника ще продължи в четирите дни от 20-ти до 23-ти август.
В усещането за това начало ще ни потопят музикантите, които първи се качиха на сцената “Капана” и сега отново ще бъдат там.
Има малка промяна в музикалната програма. Марица Брас няма да успеят да участват на фестивала тази година. Вместо тях на 20 август /четвъртък/ ще може да чуете страхотните May & Band.
Още една промяна в музикалната програма на фестивала ще се случи и на 22 август /събота/. Le’ Push ще може чуете на акустичната ни сцена на улицица “Абаджийска” 21:00, а на тяхно място от 20:00 часа на Kapana Stage ще се качат култувите Jango Ze (Джнаго Зе). Останалата програма на фестивала остава без промяна.
Сръчни и оригинални занаятчии, факири на храните и напитките, талантливи художници и фотографи от цялата страна вече са в сърцето на Пловдив, за да се срещнат с ценителите на своя труд и умения.
Уличките и площадчетата на артистичния квартал ви очакват също със своите 31 ателиета на самобитни творци – художници, дизайнери и занаятчии.
Събитието е част от Културния Календар на Община Пловдив за 2020 година.

Пълната програма на фестивала вижте ТУК.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.