АктуалноГласовеГрадътЗдравеМненияНовиниПУЛС

Професор Карен Джамбазов: Да живееш в страх не е добре! (ВИДЕО)

„Препоръчвам на всички, които не са преболедували, които се страхуват, да си поставят ваксината и да живеят по-спокойно“

След него на стола за имунизация седна и административният директор на болницата доц. Момчил Мавров

Днес в най-голямата болница в Южна България бе даден старт на поставянето на ваксините на Пфайзер срещу коронавирус. Под тепето ви предаде на живо в страницата си във Facebook поставянето на първата инжекция на д-р Иван Маджаров – председател на БЛС.

Изпълнителният директор на УМБАЛ „Св. Георги“ проф. Карен Джамбазов е четвъртият ваксиниран в Пловдив.

Първоначално очакванията са все пак да има някакво неприятно усещане от убождането, но реално няма такова, сподели той след имунизацията.

Ето какво сподели професор Джамбазов пред камерата на Под тепето:

„Лично за мен решението да си сложа ваксина е обосновано, че не искам да живея в страх, който е от неизвестното, от това какво може да се случи, кога може да се случи.

Твърде много близки и познати имаме, които вече са боледували и го изкараха тежко. Някои от тях вече, за съжаление, не са между нас! Така че да живееш в страх не е добре и предпочитам да си сложа ваксина. Препоръчвам на всички, които не са преболедували, които се страхуват, да си поставят ваксината и да живеят по-спокойно.“

 

След него на стола за имунизация седна и административният директор на болницата доц. Момчил Мавров.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина