АктуалноГрадътЗабравеният градКултураНовини

Припомняме си 15 каузи на „Под тепето“ на градски тур

С градски архитектурно-исторически тур ще си припомним за 15 от каузите, за които „Под тепето“ се бори в своите години на съществуване. Инициативата ни е един от начините, с които ще отбележим своя 15-годишен рожден ден.

15 години, в които работихме не просто като медия, която отразява събитията, а и като граждани на Пловдив с активен дух и позиция – с теми, които се превръщаха и в каузи за нас, като жители на нашия неповторим исторически град. Ще си припомним историите, свързани с Тютюневия град, с Капана и с много други пространства на града – с добра или с лоша съдба.

Водачи на обиколката – лицензиран тур гид и историк на изкуството – ще очакват посетителите до полусъборения тютюнев склад на Ориенттабако – на ъгъла на улиците „Одрин“ и „Иван Вазов“. Обиколката ще стартира на 3 март от 14:00 часа. Желаещите да се включат в обиколката могат да заявят своето участие на телефон 0886 471047.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

 1. Съпpyгата купи капсули, кoето тoва пpомени живoта ми и cпаси бpака ми, Ефeктът е пpосто бoмба: жeлязна epeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, яpки opгaзми и отнoво се чyвствам млaд и жeна ми е довoлнa. Toва е нов свят в сeкcа, cъжалявам cамо, че не съм го опитвал пpеди! Съвeтвaм всички да опитaт, наиcтина гoтино нещо, жeна ми кyпи тyк:–- https://use.my/meden

 2. абе на П*ткана фамилното име знае ли го някой?

  Директорът с когото тя съжителства заради СОФИЙСКО ЖИТЕЛСТВО не се е подписал за съпруг.

  Децата й били от най-разнообразни бащинства, казват…?

  Да не би да е Йехова, милата, или Мормон?

  Само питам де, напоследък с тая П*ТКАНИЗАЦИЯ

 3. Собственикът на БИЖУТО („бижутерът“, за краткост) лесно може да осъди г-нчето Г;авРедакторче за злостна клевета и ЗЛЕПОСТАВЯНЕ ПРЕД ОБЩ. МНЕНИЕ.

  РАЗМЕРЧЕТО на обезщетенийцето може да е бая интересничко, ако е настъпил спад в бизнеса на Бижутера; и особено ако нежни внучки Бижутерски са изоставени от момчетиите им в напреднала бременност.

  Драма!

  Пред Съда нито Петканзатори, нито Директор Петк., нито Петк. Министърче било то ПростоНаско или поредния Театрал, па дори и КулТурския Рашидоолу Ефенди няма да могат да оборят Бижутера който е в правата си и спазвал процедурите…!

  (освен на колене, па и с един дебел Плик клеветникът се извини ПУБЛИЧНО…)

 4. Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт–- http://gg.gg/ketoexpo

 5. Будали – последователи се търсят за собственНика на Фондация

  „Болгаристански Архитектурски ПостМОДЕРН“, Ваше Превъзходителство!

  А вие защо биете негрите, а? А?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина