Президентът: Не на страха! Ще си върнем България! Мутри – вън!

Актуално Гласове Новини Темида

Румен Радев излезе при протестиращите под прозорците на президенството (ВИДЕО)

Българската мафия постигна невъзможното, обедини почтените хора срещу себе си, заяви държавинят глава

Президентът Румен Радев слезе сам с вицето си Илиана Йотова и помоли униформените полицаи да не го пазят сред протестиращите.

Той говори кратко, но думите му бяха подети от множеството и се превърнаха в скандирания:

„Скъпи българи, благодаря на всички вас, които днес сте тук! Виждам хора от всички политически нюанси и това не е случайно, виждам млади и стари и това не е случайно.

Българската мафия постигна невъзможното, обедини почтените хора срещу себе си.  От  всички нас зависи да изхвърлим мафията от изпълнителната власт и от прокуратурата, която прокуратура използва мафията за свой щит и политически репресии.

Българската мафия е безцеремонна, защото твърдо дълго я търпяхме. Твърде дълго търпяхме лъжите от екрана, но днес гневът се излива на площада. Гневът от лъжите и рекета.

Това е битка за нашите деца, бъдещето ни, за природата ни, за справедлива, европейска България. В тази битка ще бъдем заедно всички, които милеем за България…”

Страхливият умира всеки ден, смелият само веднъж, заяви още президентът Радев и призова: „Не на страха! Ще си върнем България! Мутри – вън!“

Припомняме, че днес главният прокурор Иван Гешев заяви, че прокуратурата прилага еднакви стандарти в работата си, независимо дали става въпрос “за министър-председател, президент, за Доган, за Пеевски“.

“Какво е по-различното на президентството от другите държавни институции. Единствената разлика е, че единственият недосегаем в България е президентът, защото има пълен имунитет”, заяви Гешев, по повод днешната акция на спецпрокуратурата на Дондуков 2, която “била по разследване”.

Прокуратурата дължи на обществото информация за действията си. Това заявиха от прессекретариата на държавния глава сутринта.
Недоволството на протестиращите е срещу действията на прокуратурата.
Снимка: бгнес
Споделете ни във:

2 коментара за “Президентът: Не на страха! Ще си върнем България! Мутри – вън!

 1. “Мутри – вън!” МУТРО’ПОЛИТ’икът на Източна РУМЕЛИЯ = изчадие на потомствената комунистическа Номенклатура, дето няма даже МОНАШЕСКО ИМЕ (оти монастир он не е помирисвал, парашутистчето!) а кара с даденото му по рождение от Татко-БАРЕТА Герголюб Баретов = заедно със основните му ПОСЛУШНИЦИ като “ГладАрх” Ахрянов плужека, а също и пловдивският Клет ще излязат в Заслужен Отдих.
  Ще му се размине.
  На налудния истеричав АЯТОЛЛАХ със злия поглед, ролекс, лимузини и бияТЕЛИ само ако се оттегли в манастир -Слава Богу!- и изостави ПолитБюро и Нотариални Магьосническтва на архонтЦите, архонтКите с техните архонтчета.
  ПРЕЗИДЕНТЪТ ПРИЗОВА: “МУТРИ – ВЪН!”

  1. ДПС =Далавери, Привилегии и Салтанати с Почет. Предс. колегата Ахмед ДоганООЛУ управлява Територията (с останките от Нацията, доколкото = по-заспалите), а не САРБ =Селянки За Америк. Разв. на БГ, бившите Граждани =ГЕРБ.
   Докато ПОСЛУШНИЦИТЕ на АЯТОЛЛАХА даже не са ДПС.
   Уви!
   МУТРИТЕ – ВЪН!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.