Пореден инцидент заради Водния проект: Кола пропадна в необезопасена шахта

Актуално Гласове Градът Новини Под ножа

Живущи на улица „Луда Яна” сигнализирали за опасността още преди седмица

След като тротоар на улица „Луда Яна” се опита да „глътне” човек преди повече от месец, днес улицата „глътна” автомобил.

Лека кола пропадна в необезопасена шахта в неасфалтираната част от „Луда Яна” тази сутрин. На място се отзоваха много гневни хора от дейностите по реализиране на Водния цикъл и поредния инцидент, свързан с тях, както и екип на полицията.

С Под тепето се свърза жителят на района Валентин Котов, който подчерта, че заедно със свои съседи са сигнализирали за опасната шахта още преди повече от седмица, но никой не е взел мерки. За да се стигне до днешния инцидент.

„Какво ли още ни очаква от Водния проект. Може би тротоар да глътне цяла сграда”, питат се хората от разкопания квартал.

Споделете ни във:

4 thoughts on “Пореден инцидент заради Водния проект: Кола пропадна в необезопасена шахта

  1. Силно се надявам всички потърпевши от Водния проект да потърсим съдебна отговорност от причинителите на всички ядове и пукници ,които ни се стовариха на главите от безхаберното управление на този проект.Да припомня-няколко милиона неустойки заради действия и бездействия на д
    лъжностни лица от Община Пловдив,месеци наред ежедневен геноцид-липса
    на чист въздух и чиста вода за пиене,невъобразим шум и мръсотия,кал,локви,смрад…….ит.н.И НЕВЪОБРАЗИМО ОБИДНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ НАС,ХОРАТА ОТ КВАРТАЛА.Т.Ш.

  2. чичо Зику и Здравка Картечарката - будисти от класа, но разичтат на данъкоплатецът да им сложи лябец на софрата каза:

    Така става, когато града е поверен на помаци и калтаци и техните шефове- киртаци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.