По-модерно лого и нови търговски обекти очакват първия мол в Пловдив през 2022-ра година

Актуално Градът Живот Новини
Мол Пловдив

„Квадратът никога не ни е бил по мярка и не отговаря на нашата бранд същност. Новото лого импонира на креативната ни природа, индивидуалност и различност.“

Град Пловдив се промени много през последните години и се утвърди като икономически и социален център на Южна България. Mall Plovdiv е част от тази промяна като първия модерен търговски обект, който преобрази навиците за пазаруване и развлечение. Вече дванадесет години той е предпочитано място за пловдивчани и гостите на града, когато става въпрос за шопинг и забавления на закрито.

Да си първи е преимущество, но и отговорност и ежедневно предизвикателство. Работата на мола в пандемичните условия на последните две години допълнително усложни положението. Застоят и постоянните ограничения донесоха със себе си доста трудности, но и позволиха натрупването на огромен заряд и желание за ново начало и промяна по пътя напред.

В процеса на своето 12 годишно изграждане, утвърждаване и развитие на бранда Mall Plovdiv, търговският център не беше актуализирал логото и визията си, но днес това обновяване е повече от нужно, за да онагледи динамиката и амбицията за запазване на позициите и за актуалност спрямо новите нагласи и поведение на клиентите. Промяната в логото идва като логично продължение в подхода и същността на първия търговския център в Пловдив да бъде в тон с града, живота и нуждите на посетителите.

„Квадратът никога не ни е бил по мярка и не отговаря на нашата бранд същност. Новото лого импонира на креативната ни природа, индивидуалност и различност. Същевременно запазва приемственост от предишното като стъпва на същата цветова комбинация. Флуидната форма и изчистен шрифт допринасят за модерното усещане и премиум позициониране, което си е изградил брандът.“ сподели Татяна Гълъбова, маркетинг мениджър на Mall Plovdiv.

От 2022-ра година обектът поставя началото на партньорство с нова комуникационна агенция, която ще отговаря за рекламните активности. Младият и креативен екип на творческата компания proof. ще отговаря за цялостното присъствие и визия на мола и заедно с планираните интериорни подобрения и откриването на нови обекти ще са успешната формула, за да продължава да бъде Mall Plovdiv този, който задава тенденциите в Града под тепетата.

 

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.