Актуално

Пиян барман отнесе главата на шефа си с халба

Мото асът Ивайло Цонев освободил наквасения си служител, той отвърнал с удар в гръб

Иво Цонев (в средата) разказва за случилото се миналата нощ в Ескалибур
Иво Цонев (в средата) разказва за случилото се миналата нощ в Ескалибур
Опит за уволнение предизвика опит за убийство, казаха собствениците на замъка Ескалибур след бой в заведението им миналата нощ. Екшънът вкара в ареста един от собствениците на комплекса- мото асът Иво Цонев заради нанасяне на лека телесна повреда. Той бе задържан като основен виновник за патакламата. Истината обаче е съвсем друга, подчертаха Цонев и съдружниците му Иво Проданов и Станислав Сираков, които дадоха брифинг, за да разкрият подробности. Цонев показва следите от удара с халба
Цонев показва следите от удара с халба
Това бе опит за убийство, категоричен е Иво Цонев, който показа пред медиите последствията от битката- 8,5 санта прорезна рана в тила.
Разправията тръгнала около 2 часа сутринта, когато Цонев поръчал на бармана по едно уиски за целия персонал, тъй като една от сервитьорките напускала и искали да я изпратят подобаващо. В заведението имало още няколко клиенти. Още с поръчката обаче един от съдружниците в Ескалибур усетил, че служителят му зад бара е доста почерпен. Цонев му направил забележка, тъй като това се било случвало и преди. Казах му да не пие, защото е на работа и е с кола. Той отговори нещо, което не разбрах. Аз му казах, че това се случва за втори път. Казах му, че повече не е на работа. Като работодател съм в правото си. Не може да пиеш, при това сериозно, докато си на работа. Продължих да си говоря със събеседниците си на бара и в следващия миг получих страховит удар в главата отзад. Изпаднах в безсъзнание. Като се свестих видях как той буйства, а негови колеги и дори клиенти се опитват да го укротят. Хвърли се срещу мен и аз се защитих. Отговорих с няколко юмрука. В този момент дойде полицията и видя мен- на крака, а барманът. Задържаха ме. Бях в ареста до пет часа на другия ден. После доктори ми казаха, че това си е опит за убийство. Ако ме бе ударил с дъното на халбата, може би нямаше да съм жив и да седя пред вас. От удара чашата се е пръснала и дръжката е останала в ръката му като бокс. Тръгнал е към мен докато съм бил на земята в безсъзнание. Добре че са го спрели. И клиентите, и всички служители на Ескалибур разказаха точно какво се е случило. Проблемът е, че се опетни името на бизнеса ни. Сега излиза, че шефът бие подчинените си и им нанася прорезни рани на гърба. Лошият богат удря добрият беден. Е, не е така, разясни Ивайло Цонев. Това е уникален инцидент. Не клиент, а служител на заведение, се опитва да размаже главата на един от работодателите си с халба. След случилото се мислим да ангажираме постоянен психолог за персонала си. Взели сме и необходимите мерки за охрана. Искаме да се извиним на клиентите си за случилото се, каза съдружникът на Цонев Станислав Сираков.
Барманът се казва Рангел Раджев. Цонев дочул от една от сервитьорките, че пред екшъна той пресушил цяло шише текила. Преди два месеца Рангел бил спипан за първи път наквасен зад бара, а Цонев го предупредил, че това не бива да се повтаря, защото ще бъде освободен.
Версията на Раджев е доста различна. Той твърди, че Цонев го обиждал 15 минути, след което го напсувал на майка, след което той забил халбата в главата на шефа си. Това не е характерно за речника ми, поясни Цонев. Ортакът му Иво Проданов пък подчерта, че и той би реагирал по същия начин, ако попадне в ситуацията на съдружника си. Било е неизбежна самоотбрана, добави и Сираков.  
Тримата се чудят дали да заведат дело срещу бившият си вече служител. Станислав се срещнал с бармана в болницата и твърди, че състоянието на Иво Цонев е доста по-тежко от това на Рангел. Той ме излъга. Установих го след всички разговори с очевидците на инцидента, завърши Станислав Сираков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина