Откъде да поръчаме закуска за вкъщи?

Актуално Вкусът на града Градът Живот Новини
Тъй като уикендите са за излежаване и почивка, Lost in Plovdiv представя три опции за примамлива закуска, ако не ви се захваща от рано с тиганите и кухнята

Днес единственият двуезичен онлайн гид за града Lost in Plovdiv ни представя три възможности да си поръчаме закуска вкъщи. 

И докато само преди година трескаво се впускахме в търсене на нови места, в които да изпробваме най-различни вкусове и да излезем от вкъщи, за да похапнем нещо вкусно, днес ситуацията е съвсем различна. Заведенията все още са затворени за консумация и единствената ни опция е доставката до дома. А тъй като уикендите са за излежаване и почивка, статията ни днес е посветена на три опции за примамлива закуска, ако не ви се захваща от рано с тиганите и кухнята.

Мекица § Кафе

Всички обичаме тези пържени изкушения и няма някой, който да не ги е похапвал в детството си (най-често на село при баба). Когато пораснем обаче, няма кой да ни ги приготвя и доставя в леглото, и точно тук на помощ идва доставката от Мекица § Кафе. Отскоро те предлагат много удобен вариант, особено за почивните дни. Пакетът им включва 4 броя големи мекици с 3 пълнежа по избора, 2 ароматни чаши кафе с мляко и една здравословна закуска с мюсли – ей така – за баланс. Всичко това може да получите дори и през седмицата, без да се налага да ставате от леглото – е, само, за да отворите на куриера!

Le Petit Paris

Тях досега не сме ги включвали е нашите статии за закуска или брънч, но покрай втория локдаун ресторантът подготви за своите клиенти и специално брънч меню за събота и неделя, То включва пет абсолютни класики. Пухкави американски палачинки с шоколад и ягоди за любителите на сладкото, яйца бенедикт с прошуто и сос холандез, киш лорен, популярния сандвич крок мюсо, и традиционни бъркани яйца с масло и препечен бекон. Огладняваме само, докато ги изброяваме, а доставени до вратата в ранната утрин са още по-изкушаващи. Може да поръчвате за доставка в събота и неделя от 11 до 15 часа .

Споделете ни във:

1 коментар за “Откъде да поръчаме закуска за вкъщи?

  1. Да е , то няма лошо да поддържаме местната икономика, но цените на тези изкушения взеха да идват малко в повечко…една закуска + обяд или вечеря в платформите за храна в момента е 40 / 50 лева…за умрелите келяви заплати в града това е ок, но за веднъж в месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.