АктуалноЗабравеният градНовини

Откритият Форум Север е закрит?!

Странни неща се случват в Страстната седмица в сърцето на града на тепетата. В навечерието на няколкото предстоящи почивни дни, когато в Пловдив се очаква поток от туристи, а местните ще намерят време да се разходят по Главната улица и планират да се насладят на новооткрития Форум Север.

Да, ама не! Явно някакви мистични сили се съпротивляват на това. Само два дни след гръмкото официално откриване, което се случи от втори път, огражданията отново са налице и обектът може да се наблюдава единствено… отгоре.

Отмениха откриването на Форум Север заради ареста на Борисов

Добре, че от редакцията на Под тепето ви направихме ФОТОРАЗХОДКА в деня на откриването. Разгледайте го в статията – Добре дошли във Форум „Север“! 

Поне във виртуалното пространство на медията ни сте Добре дошли, за разлика от физическото ви присъствие на най-пищната част от Агората.

Освен на стълбището откъм Западните пропилеи,

ограждения стоят и откъм страната на Голямата Базилика на Филипопол.

Още по темата четете в Чудото се случи: Поставиха информационни табели на Форум Запад и още неоткрития Форум Север.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

3 коментари

  1. Еми да! То и на Базиликата така беше. 47 предпремиери и 13 официални откривания и чак след това я откриха наистина! 😀 Няма как и с Форум Север да не е така. Това е инфантилна зависимост!

  2. На няколко пъти оградите бяха слагани и местени дори от минувачи. Друг е въпросът, че е наистина трябвало да бъдат махнати, но да няма кметът да ги маха собственоръчно по време на откриването?

    Вероятно се чакат довършителните работи по Одеона, които бяха някак изненадващо споменати по време на откриването… Питайте ги от общината!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина