Общо девет катастрофи от сутринта на магистралата край Пловдив с един загинал

Актуално Криминале Новини
Катастрофа Пловдив-Карлово

Около 5-километрова колона се е образувала в пловдивския участък на автомагистрала „Тракия” в посока Бургас.От сутринта са възникнали 9 пътни инцидента, като при единия има загинал.

Пловдивската полиция апелира водачите на МПС, които пътуват по автомагистрала „Тракия” към Бургас, да бъдат с повишено внимание и да се съобразяват с натоварения трафик. От 120-ти км започва почти 5-километрова колоната от автомобили, която се е образувала в резултат на възникнали тази сутрин поредица пътни произшествия. За времето от 7.30 ч. до 10 ч., в отсечката между 130-ти и 138-ми км, са регистрирани 9 катастрофи без сериозно пострадали. От екипите на място са отработени по административен ред в максимално най-кратък срок с цел освобождаване на движението.

Към 9.30 ч. е приет сигнал, че край 127-км лек автомобил „Фолксваген” се е преобърнал на пътя, след като застигнал и блъснал отзад лек автомобил „Дачия”. За оказване на спешна медицинска помощ с линейка са транспортирани водачката и двама пътници от първата кола. По данни на лечебното заведения единият от тях е починал.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.