Актуално

Мистериозно убийство на къра

Застреляха фермерката Виолета Димчева в челото

Image title
Мистериозно убийство шокира жителите на Отец Паисиево. 64-годишната фермерка Виолета Димчева бе брутално застреляна с един куршум в челото, а тялото било открито от съпруга й Георги. Драмата потресе хисарското село в неделя, когато Жоро намерил все още дишаща половинката си. Тя издъхнала на път за болницата. Разстреляната жена е бивша служителка на пловдивската община от времето на Гаро Томасян, а от близо десет години се занимавала с животновъдство. В деня на бруталното убийство Виолета извела стадото на паша. Тя рядко излизала навън с животните, тъй като за нея работи професионален кравар. Предната вечер обаче той се отразял като талпа и дори бил приет в болница. Компания на къра й правел мъжът й Георги, но той се прибрал по-рано- около 17ч. Малко по-късно той и детето на Димчева от първия брак излезли да посрещат стадото. Върнали се част от добичетата, но без Виолета. Тя била открита в локва кръв.
Не е открито оръжието, с което жената е застреляна в главата. А то е 9-милимитров пистолет. Няколко са версиите, които се носят от уста на уста в селото. Вариантът самоубийство на практика е изключен, тъй като пистолетът го няма, а и местните твърдят, че тя не е човек, който може да посегне на живота си. Виолета и съпругът й Георги гледали сираче на име Иван, който бил приет в семейството като равен с равен със сина им Стоян Говедаров. Били заможни, усмихнати и щедри хора. На този етап се изключва и версията грабеж, тъй като всички вещи били у Виолета, когато тя била открита от съпруга си. Версия №1 сред хората от Отец Паисиево е, че тя е била гръмната заради спор за пасище от друг овчар.
Не е изключено да става въпрос и за отмъщение, коментират полицаи. Димчеви освен стадото, имат пункт за изкупуване на мляко.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина