Министър Николова: Трябва силно да се съсредоточим в летище Пловдив

Актуално Гласове Новини

„ Изискването ми е силно да се съсредоточим в летище Пловдив и да преодолеем всички препятствия, които са свързани с концесионирането на летището, за да може Пловдив да ползва базата, която има. И тя да бъде модернизирана така, че да обслужва туристопотока, който имаме като заявка. Базата, която предлага летището всъщност е добра, но има какво да се желае по надграждането й”. Така вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова коментира вечната тема за бъдещето на аеропорта. Тя подчерта, че още в първия ден, в който е заема поста, е поискала справка по отношение на концесиите и летищата.

„ Има дело, което мисля, че мина миналата седмица. Но има още процедури, които трябва да бъдат преодолени. Трябва да дадем по-сериозни изисквания, за да може да имаме и разширяване на базата така, че тя да предоставя по-голям трансфер на туристи”, допълни министър Николова.

Споделете ни във:

3 коментара за “Министър Николова: Трябва силно да се съсредоточим в летище Пловдив

 1. Каже: “…Базата, която предлага летището всъщност е добра, но има какво да се желае по надграждането й…” КАТО НАПРИМЕР МЕТРО, ИЛИ ПОНЕ ТРАМВАЙ (СТИГА ТРОЛЕЙБУСИ) ОТ ТЕРМИНАЛО ДО ИМПЕРИАЛО.
  Да се забрани таксита да се приближават!
  Бариера!
  Глоба!

  1. НИМА?
   Без да успее да дооформи Далавер… пърдом, Концесийката за Ортаче поне за Летището? (Ма’ни го ти Колодрумо! И третио “гребен” канал за расово комаровъдство!)
   ГЕРБ може да е на път, ама др. ЦвеЦве замисля САРБ = СелянКи за Американцко Развитие на БГто === веднага след РежимаБоБоТРИ.
   VENCEREMOS!
   Ура!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.