Лъснаха фонтана с пеликаните – СНИМКИ

Актуално Зелен град Новини

Блатото в центъра на Пловдив го няма, след бърза реакция на ОП „Градини и паркове“

Публикацията ни Блато в центъра на Пловдив – ГАЛЕРИЯ за фонтана с пеликаните пред сградата на Общината предизвика бурни реакции сред пловдивчани и бърза реакция от страна на общинското предприятие, отговорно за поддържането на водните атракции в града.

От ОП „Градини и паркове“ съобщиха, че в ранни зори – от 6 часа тази сутрин, е започнало основно почистване на фонтана с пеликаните.

В това се увери и репортерът ни малко след изгрев слънце.

мият фонтана с пеликаните

До обяд цялото корито бе излъскано и започна да се пълни с вода.

От ОП „Градини и паркове“ заявиха за Под тепето, че фонтанът се поддържа всекидневно, а веднъж седмично се извършва основно почистване. Последното е било преди проливните дъждове през уикенда.

„Описаната от „Под тепето“ неприятна гледка е в резултат на проблем с препарата, който се добавя във водата срещу заблатяване„, се казва в позицията, изпратена до редакцията ни.

От „Градини и паркове“ уверяват, че това няма да се повтори. Поднасят на пловдивчани и гостите на града своите извинения!

Споделете ни във:

3 thoughts on “Лъснаха фонтана с пеликаните – СНИМКИ

  1. А къде са жабките, които бяха част от фонтана?
    От техните уста струеше вода.

  2. Щеше да е чудесно да се случва без статия, а още по-добре щеше да е въобще да не се стига до такова блато.

    Но фактът си е факт. Благодарение на медиите и “Паркове и градини” фонтанът е чист – браво за бързата реакция на общината, макар и закъсняла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.