АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножаРазследване

Лъсна истината за ул.“Ген. Данаил Николаев“

Не само няма подписка за това да стане Синя зона, но има подписка с иск да се отмени решението

С отворено писмо работещи и живеещи на централната пловдивска улица .“Ген. Данаил Николаев“ поискаха от старейшините да преразгледат решението за включването ѝ в обхвата на платеното паркиране. С него те фактически заявяват, че никога не са отправяли молба към управата на града еднопосочната улица да стане Синя зона, нито са събирали подписи за това.

Днешното заседание на ОбС-Пловдив започна с това писмо, под което са се подписали 40 граждани, които искат „Данаила“ да не е Синя зона, защото според тях по този начин няма да се постигне регулиране на паркирането по нея и хаосът ще стане пълен. Проблемът идва от спрените автомобили през деня на хора, които работят в центъра на града, заявиха живеещите и търговците по улицата.

Припомняме, че „Ген. Данаил Николаев“ влезе в обхвата на зоната за платено паркиране на 14 януари. От тогава да днес там нямаше сложени знаци за това.

Никаква Синя зона няма на ул.”Ген. Данаил Николаев”. В първия ден от влизането в сила на решението, хората живеещи там заявиха: „Кой лъже и защо? Да не сме луди да искаме да става Синя зона?!”.

На ул. „Ген. Данаил Николаев“ и днес няма Синя зона

От редакцията настояхме пред администрацията да видим подписката, за която се говори в решението, но така ѝ не я видяхме.

Още по темата: Коя е улица „Мечников“ и защо има Синя зона по нея

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина